• 瀏覽: 62,780
  • 回覆: 4
  • 追帖: 3
+18
講真
biden 口齒真係唔夠伶俐
但 trump 所有發言真係冇內容

引用:
原帖由 kleeeenex 於 2020-9-30 09:12 PM 發表

單睇場辯論,侵侵確係表現較好的一個,拜登全無做總統既氣場,俾人噤住嚟搶咁。侵侵一如以往,隨口亂噏,真小人本質表露無遺。不過對大選形勢應該無變,拜登仍會勝出 ...
侵侵確係表現較好的一個 ...........

......... 唔同意
如果「嘈」係表現較好嘅
咁 .......... 係嘅
但係 trump 講絕大多數 biden 嘅野,都係基於假切,因為 biden 唔係總統 ar ma
但 biden 話 trump 嘅所有野,都係確實發生咗或發生緊 ar ma

我同意 biden 唔夠 trump 搶
但辯論唔係鬥搶,都要睇內容

所以 overall 我最多俾個打和
然而,我比較睇重內容,我個人會覺得 biden 表現好D

引用:
原帖由 dhj 於 2020-9-30 09:42 PM 發表

新聞精彩度一定大跌如果 拜登 W
咁又係

引用:
原帖由 kleeeenex 於 2020-10-1 12:55 PM 發表

我講緊參選總統辯論,唔係中學生辯論比賽 ⋯⋯
係囉
咁咪應該更加理性先啱囉
大人嚟ga wor
得個嘈字
連人地嘅「論」都未聽完就 blah blah blah 咁「辯」乜鬼 ??

引用:
原帖由 kleeeenex 於 2020-10-2 12:41 AM 發表

你出去同世界列強討價還價,好似拜登咁剩係識笑⋯⋯死得

其實作為中國人,一定係想侵侵贏,對付真小人好過偽君子多多聲,同埋侵侵令美國更分裂,歐洲盟友也討厭他 ...
其實你留意下 biden 講嘅內容
佢唔係淨係識笑 .......

侵侵令美國更分裂,歐洲盟友也討厭他 .......
哩點我都覺得係

不過算了
大家其他野睇太唔同
就此別過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]