• 瀏覽: 62,848
  • 回覆: 458
  • 追帖: 3
+18
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-30 11:43 AM 發表
美國首場總統大選辯論在9月29日舉行,但辯論在剛開始已變得混亂,總統特朗普(Donald Trump)幾乎在所有時間都搶發言,未有等待拜登(Joe Biden)

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/387921212627619840.jpeg/OMcGIhnV5dm61jjG-Plfqm6ByQ2pdUPvk92eE5PdnhM?v ...
Expected

侵侵果然夠霸度

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-30 11:43 AM 發表
美國首場總統大選辯論在9月29日舉行,但辯論在剛開始已變得混亂,總統特朗普(Donald Trump)幾乎在所有時間都搶發言,未有等待拜登(Joe Biden)

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/387921212627619840.jpeg/OMcGIhnV5dm61jjG-Plfqm6ByQ2pdUPvk92eE5PdnhM?v ...
佢都係美國佬美國婆選出嚟根本係美國佬霸道本性!
遲早有比拉登更強嘅人或國家消滅呢個橫蠻霸道嘅亞美利堅共和國!!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-30 11:58 AM 發表
連舐佢個主持都頂唔順
場DEBATE主持係CHRIS WALLAE, 係FOX(支持TRUMP)既人,
不過我覺得CHRIS WALLACE本人比較唔支持TRUMP 同FOX 既立場
佢都插過TRUMP 好多次, 試過當面插到TRUMP中止訪問

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-9-30 11:59 AM 發表

選民有智慧就唔會選咗柒普
這就是問題了

民主選舉喎,得一個癲同一個呆既比你選

正合拜登,他老了反應沒特朗普好,特講哂,佢最開心!

引用:
這次華萊士終無法忍受,說道:
總統先生,你的競選團隊答應雙方都能得到兩分鐘的發言時間,不會被打斷。你的一方也同意了,為何你不遵守這個基本規則呢?
華盛頓偽民主政權喺國上一向都唔遵守規則喎,好出奇啊!?

侵侵隨時㩒射核彈個掣,佢又傻又要

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-30 11:55 AM 發表
有佢講無人講,一唔滿意便退場,這是佢一貫嘅做法,人民會看在眼裏,是否投佢一票,選民的智慧決定一切
可惜絕大多數美國人冇權投票選總統
只可以投票選選舉人
部分洲分更加係以「勝者全勝」去分配選舉人票

等  抄家

無禮係特朗普的象徵,當年參選總統時有邊次會講禮儀規矩的﹖

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-30 11:55 AM 發表
有佢講無人講,一唔滿意便退場,這是佢一貫嘅做法,人民會看在眼裏,是否投佢一票,選民的智慧決定一切
人民有權投票,但無權選佢,金主先有權

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-9-30 12:03 PM 發表

搶到發言咪贏晒
好正

拜登上場美國完蛋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]