• 瀏覽: 58,478
  • 回覆: 458
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 ax7ax 於 30/9/2020 12:07 發表

侵侵係偉大總統,全球都想佢連任...整死美國
支持侵侵整死美國

PK

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
打交未贏過
閙交未輸過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-30 11:55 AM 發表

有佢講無人講,一唔滿意便退場,這是佢一貫嘅做法,人民會看在眼裏,是否投佢一票,選民的智慧決定一切
你覺得做咗咁耐上等人嘅尾角人唔知咩,選個傻嘅仲好過選個正常嘅,因為尾角正常嘅話,一定走下坡,選個傻嘅,仲有機會出盲拳,胡亂抽水

Sentosa Palawan beach

回覆 引用 TOP

二個都係爛橙,所謂嘅西方民主選舉制度真失敗

回覆 引用 TOP

我睇左少少,儍侵勁無禮貌,拜登講緊,佢又經常打斷人話柄,雖然儍侵吹水叻,辯論一定高過拜登,加上拜登年紀大,反應會慢一點,但OVERALL拜登表現係可以接受,只要平平穩穩,唔需要特別出色,基本上勝算大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-9-30 12:10 PM 發表

老實咁講 完全唔明侵想搞乜
一直以黎 普遍都擔心 拜登係辯論時
會出現講錯野 應對不夠靈活等問題
而侵一向以自嗨而聞名
所以事前都覺得侵應該會係咁用D似是而非既話語 混淆拜登思考應對

結果 侵今次用既係有佢講無人講
講真 侵咁既做法 係幫左拜登
令到佢既弱項得到掩蓋 ...
因為做得太差, 唔係講道理講得惦...

回覆 引用 TOP

變焦靠對腳
對焦靠隻手

回覆 引用 TOP

策略黎嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-30 11:55 AM 發表

有佢講無人講,一唔滿意便退場,這是佢一貫嘅做法,人民會看在眼裏,是否投佢一票,選民的智慧決定一切
自從呢個廢佬都選倒出嚟,就知美國選民幾有智慧喇

吠贏全世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-30 11:43 AM 發表

美國首場總統大選辯論在9月29日舉行,但辯論在剛開始已變得混亂,總統特朗普(Donald Trump)幾乎在所有時間都搶發言,未有等待拜登(Joe Biden)

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/387921212627619840.jpeg/OMcGIhnV5dm61jjG-Plfqm6ByQ2pdUPvk92eE5PdnhM?v ...
連最基本嘅風度同尊重都冇,總統喎

引用:
原帖由 武川耐富 於 2020-9-30 12:07 PM 發表

佢2016年當選已經證明咗美國人係無智慧!
自作孽不可活

回覆 引用 TOP

引用:

可惜以依家美國人智慧... 😅

回覆 引用 TOP

引用:

以老美人民嘅智慧推斷
侵侵肯定連任

回覆 引用 TOP

引用:

以老美人民嘅智慧推斷
侵侵肯定連任

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]