• 瀏覽: 62,906
  • 回覆: 458
  • 追帖: 3
+18
Biden腦殘口窒,係家族病,佢個仔都係腦癌死
Trump清醒口才好 主持好合理5毛唔知就鬼殺咁嘈

主持人偏袒都崗出晒面啦

港人無投票權呢啲新聞無價值

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-30 11:43 AM 發表
美國首場總統大選辯論在9月29日舉行,但辯論在剛開始已變得混亂,總統特朗普(Donald Trump)幾乎在所有時間都搶發言,未有等待拜登(Joe Biden)

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/387921212627619840.jpeg/OMcGIhnV5dm61jjG-Plfqm6ByQ2pdUPvk92eE5PdnhM?v ...
真心期待呢條傻佬連續連任多四年,美國分裂成多個國家就開心囉,成班美國民豬狗喺世界各國搞搞震。

美國小丑

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-10-1 04:29 AM 發表
Biden腦殘口窒,係家族病,佢個仔都係腦癌死
Trump清醒口才好 主持好合理5毛唔知就鬼殺咁嘈
請教一下無所不知,如果比登登當選,佢會不會係任內死,好驚驚

引用:
原帖由 wsp 於 2020-9-30 12:44 PM 發表

以老美人民嘅智慧推斷
侵侵肯定連任
承你貴言.

引用:
原帖由 如來蜜棗 於 2020-10-1 12:08 AM 發表

會唔會連佢d顧問都曲線幫拜登,而點佢去搶答黎整蠱佢。
而家仲留係侵身邊既顧問
一係就係鷹派 佢地只有係侵身邊
先可以透過繼續影響佢 從而操控美國
另外果D 就係無得走 亦唔想跳船 焗撐

如果今次侵連任失敗
而家佢身邊果班人 應該無一個可以翻身
民主黨上場 新冠疫情一定會再開聽證會
呢班人講左幾多大話 大家都知道
最重要既係 民主黨一定會搵人出黎祭旗
肥豬奧你估好得去邊 只係佢以公謀私 公器私用
上聽證會 無人保得佢住
所以係呢一方面 佢地既利益係一致 都係想侵連任

我只可以講 侵用D咁攻擊性 無賴策略
好大程度係sam hui
因為真係好難兜得返
尤其是稅務問題
佢話佢自己係用合理方法去避稅
問題係 有乜野方法可以整到盤數只係交幾百美金稅就得
而且真係無問題 點解唔公開稅單

簡單D黎講 侵只係以攻代守
內裡空虛

兩個八十都嚟,咁大國家無人才?

睇得出與泛暴同一軍師

原來呢到都有美國小狗

佢本身有精神病

引用:
原帖由 安迪2000 於 2020-9-30 09:03 PM 發表

尾角一樣有好多腦殘選民支持侵侵。
睇佢辯論時講我做商人就要瞞稅。亦即是我做總統就要權力。道德擺兩邊。

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-9-30 10:43 PM 發表

事實勝於雄辯,狂人侵做咗4年,証明無料到唔掂
你竟敢話佢無料?美國建國咁多年有邊個總統可以令美國變如斯田地。🤔😂

引用:
原帖由 a_at048 於 2020-10-1 02:16 AM 發表

Dump Dump 話佢未做總統前係一個私人商家, 私人商家大家都知道係懂得如何做避稅㗎啦 .
嘩 !  佢咁都講得出, 又話美國逃稅懲罰好多好嚴既, 但佢自己竟然講得出口話商家係會咁做。 ...
一個真奸商敢說出真相。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]