• 瀏覽: 11,185
  • 回覆: 86
抵死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-9-30 01:35 PM 發表

畀的創意啦。
我見過有餐廳將一張檯用膠片分開兩邊。膠片低部留有空隙可以將啲菜傳來傳去。
咁做法好快第四波

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-30 01:40 PM 發表

餐飲業叫苦可以理解,但電視新聞中訪問刁民只埋怨無得一家人圍埋傾計
d刁民仲仍然自私自利,黃毒上腦,一班人圍埋傾偈緊要過怕疫情擴散。d人腦殘冇得救,人道毀滅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大南街遊俠 於 2020-9-30 03:37 PM 發表

未來幾日確診人數又再上升
十四日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-30 01:47 PM 發表

啲廢中廢老好在意甚麼一家人齊齊整整

老土到不堪
師兄好有斷六親feel,祝心想事成

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-9-30 02:03 PM 發表

小農思想根深締固!
同意,根本係同一品種,扮晒本土

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海島不安的世界 於 1/10/2020 08:04 發表

隻要家人在一起,吃什麼都係最佳
同意, 最重要是合家團圓。

廢柴政府完全唔識變通定係支持黑暴,攬炒香港?其實香港唔係因為有國安法,所以曱甴無咗暴亂!根本依家政府協助緊!

回覆 引用 TOP

疫情下, 去郊外行山, 好過去酒樓同人迫

用銀行買股,佣金貴三倍,小數怕長計

優惠受條款約束

回覆 引用 TOP

死曱甴攬炒成功

回覆 引用 TOP

平時都賺唔少啦

必須重判貪曾收錢停起樓

人生就係數學,1+1=2,永遠不會有第2個答案,不能逃避或修改

回覆 引用 TOP

犯民漢奸勾結尾國俾黑錢暴徒殺人放火和私了市民,週圍破壞,又唔俾阿伯返工要佢落車,還打阿伯,喪心病狂,人神共憤,人人得以誅之

831黑衣暴徙打亞伯, 證據確鑿

回覆 引用 TOP

💩死曱甴攬炒成功,曱甴死全家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2020-9-30 10:11 AM 發表

中秋節一家團圓正常不過,但新冠肺炎疫情下這也變成「禁忌」:持續晚市堂食限聚令仍然維持 4 人一枱。有酒家表示,臨近中秋「細枱」訂座率接近 8 成,但大家庭酒席訂枱則差,故著力推出 4 人套餐優惠吸客。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2760000/2764435/2020sept28iET20_1024.jpg

htt ...
我家都是訂盆菜

回覆 引用 TOP

計錯數,已往平均10人一枱,現時只有4人,應該跌6成,唔係3成

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]