• 瀏覽: 2,445
  • 回覆: 24
派對房間情侶親熱場面流出 疑由店主公開...

而家D咸濕佬咸濕婆咁戇鳩嘅!!!
明知有CCTV都要表演春宮戲!!!

新聞來源連結:
https://pop.stheadline.com/content/a/97615/港聞-派對房間情侶親熱場面流出-疑由店主公開

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-9-30 09:57 AM 發表

派對房間情侶親熱場面流出 疑由店主公開...

https://res001.stheadline.com/vNews/2020/09/29/Img_97615_large_200929232914.jpg

而家D咸濕佬咸濕婆咁戇鳩嘅!!!
明知有CCTV都要表演春宮戲!!!

新聞來源連結:
https://pop.stheadline.com/content/a/97615/%E6%B8% ...
派對房咪即係時鍾酒店

無片……

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
店主洗定八月十五

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-30 09:58 AM 發表

派對房咪即係時鍾酒店
明顯啦!
呢D根本係罪惡溫床!
仲想政府補貼!痴膠花

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
真人show ?

引用:
原帖由 A1000 於 2020-9-30 10:20 AM 發表

真人show ?
D咸濕婆其實仲戇鳩!呢D地方污糟邋遢,俾條咸濕佬咁搞完,隻蟹唔生嘢都幾難!!!
仲要直播俾店主/員工happy

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-9-30 10:27 發表

D咸濕婆其實仲戇鳩!呢D地方污糟邋遢,俾條咸濕佬咁搞完,隻蟹唔生嘢都幾難!!!
可能好急呢!但又唔想去爆房。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-9-30 10:17 AM 發表

明顯啦!
呢D根本係罪惡溫床!
仲想政府補貼!痴膠花
犯罪天堂
吸毒又得
亂交又得

如果唔係店主或員工..仲有邊個做?
又係咁啱比人HACK左, 咁啱又有片可以比人放上網....你信就可以了.

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-9-30 10:35 AM 發表

如果唔係店主或員工..仲有邊個做?
又係咁啱比人HACK左, 咁啱又有片可以比人放上網....你信就可以了.
仲有係CCTV系統維修公司職員(如有)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-9-30 10:27 AM 發表

Sure Sure ! hotel is much much better laaaa

We drink FIRST SOUP again and again !!! Very Good Good Good!

回覆 引用 TOP

人權害人不淺

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範

回覆 引用 TOP

睇唔清個樣, 無所謂啦, 都無知邊個 .

回覆 引用 TOP

@Esteem Jo姐同阿Sam打完牌又可以親熱慳返時鐘酒店房錢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右