• 瀏覽: 5,665
  • 回覆: 24
派對房間情侶親熱場面流出 疑由店主公開...

而家D咸濕佬咸濕婆咁戇鳩嘅!!!
明知有CCTV都要表演春宮戲!!!

新聞來源連結:
https://pop.stheadline.com/content/a/97615/港聞-派對房間情侶親熱場面流出-疑由店主公開

無片……

店主洗定八月十五

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-30 09:58 AM 發表

派對房咪即係時鍾酒店
明顯啦!
呢D根本係罪惡溫床!
仲想政府補貼!痴膠花

真人show ?

引用:
原帖由 A1000 於 2020-9-30 10:20 AM 發表
真人show ?
D咸濕婆其實仲戇鳩!呢D地方污糟邋遢,俾條咸濕佬咁搞完,隻蟹唔生嘢都幾難!!!
仲要直播俾店主/員工happy

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-9-30 10:27 發表

D咸濕婆其實仲戇鳩!呢D地方污糟邋遢,俾條咸濕佬咁搞完,隻蟹唔生嘢都幾難!!!
可能好急呢!但又唔想去爆房。

如果唔係店主或員工..仲有邊個做?
又係咁啱比人HACK左, 咁啱又有片可以比人放上網....你信就可以了.

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-9-30 10:35 AM 發表
如果唔係店主或員工..仲有邊個做?
又係咁啱比人HACK左, 咁啱又有片可以比人放上網....你信就可以了.
仲有係CCTV系統維修公司職員(如有)

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-9-30 10:27 AM 發表

Sure Sure ! hotel is much much better laaaa

人權害人不淺

睇唔清個樣, 無所謂啦, 都無知邊個 .

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]