• 瀏覽: 1,988
  • 回覆: 43
2022 9月 septiember
6Hfuji 闊別三年 強勢回歸
毛樹嘅,BNO快啲去啦🤔🤔

最緊要走左之後唔好再番黎!香港呢啲共產黨操控嘅地方唔值得你地留戀!我就負責留守香港為你地打氣!

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-30 08:49 AM 發表

啱!

補足英國勞動力!
陰各唔比福利咪佢地咪反回饋籮,6年好快過,傷講 民不聊生 所以快啲走啦🤔🤔

大陰蒂國果然巴L閉, 又破紀錄.

集體免疫只差一點點就成功,忍耐下

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-30 08:48 AM 發表
BNO 班平權 L 邊有咁豬呀???

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-30 09:02 AM 發表

佢地平時講情願食白豬啲屎都唔做中國人架🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-30 08:48 AM 發表
有BNO傍身百毒不侵

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-30 08:46 AM 發表
英國新冠肺炎疫情嚴峻,周二(29日)新增7,143宗確診,是疫情爆發以來最高紀錄,累計確診增至約44萬宗,另外新增71死

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200930/photo/bkn-20200930040232946-0930_00912_001_01b.jpg?20200930040347

big big 大爆!

仲話BNO ...
有BNO一定唔會確診㗎, 手足唔好猶豫, 快d過去, 唔好掛住香港

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-9-30 08:59 AM 發表
集體免疫只差一點點就成功,忍耐下
距離全民感染仲有一大段距離英國加油

即係就來到香港爆...
之前過左去開學果班又要回港,
如果番唔到來又要政府包機,
同印巴"港人"一樣,沒完沒了.

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-30 08:46 AM 發表
英國新冠肺炎疫情嚴峻,周二(29日)新增7,143宗確診,是疫情爆發以來最高紀錄,累計確診增至約44萬宗,另外新增71死

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200930/photo/bkn-20200930040232946-0930_00912_001_01b.jpg?20200930040347

big big 大爆!

仲話BNO ...
LOTR
補充人口計劃,明年歡迎髒港二百幻黑色物體轉移去英國...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-30 09:02 AM 發表

深圳聰隻流浪狗幾時中招呢

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]