• 瀏覽: 48,912
  • 回覆: 461
  • 追帖: 1
+20
引用:
原帖由 dan_dan524 於 2020-9-30 07:05 AM 發表

D家屬委託律師去,而自己吾敢上深圳,重要話件事都吾知點發生,要警方交代,咁巴閉,可以上深圳,叫深圳公安局備案交代。犯左法就係犯左法,無需再向你交代,朱凱廸吾做議員,自由身,你地可以叫佢上深圳爭取的。 ...
需要佢姓朱,但佢唔係豬咁那蠢😅

證據確鑿,在內地唯一減刑條例是認罪態度,鄧家屬如果想幫到鄧該做的是懺悔而不是搞事

引用:
原帖由 Dee519 於 2020-9-30 06:27 AM 發表
D家屬咁擔心,點解唔一齊同埋D議員上深圳直接了解
好提議 千祈唔好番嚟

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2020-9-30 07:05 AM 發表
可能不止一次,
熟手開艇!
呆灣果5隻都唔知係咪佢送去收錢

每位一球

引用:
原帖由 Dee519 於 2020-9-30 07:07 AM 發表

呆灣果5隻都唔知係咪佢送去收錢
9成9都係啦!

上次5隻5球唔夠數!今次送足11隻!點知賴嘢連自己都送埋🤣🤣🤣

鄧棨然本身係小腳色,宜家可以同李宇軒齊名,係咪可以光宗燿祖。

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-9-30 05:06 AM 發表
 (星島日報報道)十二名試圖偷渡台灣的港人在內地海域被捕,涉嫌犯下「偷越國(邊)境罪」,廣東警方近日通報,其中一名疑犯負責開船。據本報獲悉,負責開船的是鄧棨然,他本身在港也被控串謀意圖縱火。根據內地刑法,偷渡一般會判一年以下刑期,但如果涉及組織他人偷渡並被定罪,刑期由二至七年不等。熟悉內地法律的香港律師黃江天對本報表示,開船者可能被控涉嫌「組織他人偷越國(邊)境罪」,關鍵是有否證據,達到「組織」的 ...
成日要交待, 自己返內地問公安局啦

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-9-30 05:06 AM 發表
 (星島日報報道)十二名試圖偷渡台灣的港人在內地海域被捕,涉嫌犯下「偷越國(邊)境罪」,廣東警方近日通報,其中一名疑犯負責開船。據本報獲悉,負責開船的是鄧棨然,他本身在港也被控串謀意圖縱火。根據內地刑法,偷渡一般會判一年以下刑期,但如果涉及組織他人偷渡並被定罪,刑期由二至七年不等。熟悉內地法律的香港律師黃江天對本報表示,開船者可能被控涉嫌「組織他人偷越國(邊)境罪」,關鍵是有否證據,達到「組織」的 ...
鄧棨然家屬頻頻發聲。其母在記者會聲淚俱下,稱鄧棨然自小有哮喘和皮膚病,擔心他沒有藥物服用,牽腸掛肚,「每日都瞓唔到覺。」鄧棨然弟弟則質疑偷渡的說法,強調至今「無人知成件事發生嘅係乜事」,並與部分家屬前往警察總部報案,

成件事就系去吊魚羅 你條冚家慘契弟吾系吾知牙話?

聲淚俱下 你班法L功D戲真系屎 吾合格 連我都呃吾到 要重做

引用:
原帖由 黃昏的自信 於 2020-9-30 07:00 AM 發表

佢執到啦~可以係太陸過精彩人生,唔係個個暴徒都有呢個待遇
大陸亨受完精彩人生後,返港後再繼續精彩

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-9-30 07:11 AM 發表

成日要交待, 自己返內地問公安局啦
交代交佢班打把春袋啦

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2020-9-30 07:13 AM 發表

鄧棨然家屬頻頻發聲。其母在記者會聲淚俱下,稱鄧棨然自小有哮喘和皮膚病,擔心他沒有藥物服用,牽腸掛肚,「每日都瞓唔到覺。」鄧棨然弟弟則質疑偷渡的說法,強調至今「無人知成件事發生嘅係乜事」,並與部分家屬前往警察總部報案,

成件事就系去吊魚羅 你條冚家慘契弟吾系吾知牙話?

聲淚俱下 你班法L功D戲真系屎 吾合格 連我都呃吾到 要重做 ...
吊丫,成日揸船飛D曱甴更係有皮膚敏感啦,成日曬住

引用:
原帖由 daniel1985 於 2020-9-30 06:36 AM 發表

成班阿爾蓋達咁樣的幪面超人,你肯定是家屬?你肯定是香港人?你肯定是人類?
法L功外星物種

全港愛港香港人都真心希望祖國幫忙重罰呢十二人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]