• 瀏覽: 2,512
  • 回覆: 33
啦成L日四面樹敵叫人去打仗D冚家剷,打仗要死人架

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-29 10:05 PM 發表
啦成L日四面樹敵叫人去打仗D冚家剷,打仗要死人架
但有人形曱甴話H暴力係解決問題嘅方法噃

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2020-9-29 10:30 PM 發表

但有人形曱甴話H暴力係解決問題嘅方法噃
四面樹敵搏打仗咪一様死曱甴

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-29 09:48 PM 發表
【新增巴士遇襲】高加索地區國家阿塞拜疆與亞美尼亞部隊周一連續第二日在主權爭議的納戈爾諾─卡拉巴赫地區(Nagorno-Karabakh region,簡稱納卡地區)激烈戰鬥。一輛民用巴士遭阿塞拜疆無人機擊中着火。 亞美尼亞國防部周一晚指阿軍在卡拉巴赫戰線南部及東北部發動猛烈攻...猛烈攻勢。卡拉巴赫國防部表示,截至周一深夜納卡地區部隊再多26士兵陣亡,令陣亡士兵總數增至84人,加上11名平民(阿塞 ...
你都幾醒!一睇就知又係美國佬搞鬼。。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-29 09:48 PM 發表
【新增巴士遇襲】高加索地區國家阿塞拜疆與亞美尼亞部隊周一連續第二日在主權爭議的納戈爾諾─卡拉巴赫地區(Nagorno-Karabakh region,簡稱納卡地區)激烈戰鬥。一輛民用巴士遭阿塞拜疆無人機擊中着火。 亞美尼亞國防部周一晚指阿軍在卡拉巴赫戰線南部及東北部發動猛烈攻...猛烈攻勢。卡拉巴赫國防部表示,截至周一深夜納卡地區部隊再多26士兵陣亡,令陣亡士兵總數增至84人,加上11名平民(阿塞 ...
即係邊個唔啱呀毒果

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-29 10:51 PM 發表

四面樹敵搏打仗咪一様死曱甴
咁依閣下高見又點呢,學台蛙咁藏有己嚮井度,漁船俾日笨嚮自己地頭驅趕撞毀都粒聲唔出,中國人唔鐘意做縮頭龜。俾人踩到上心口據理力爭就叫四面樹敵?! 你......係台灣人?

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-29 11:00 PM 發表

即係邊個唔啱呀毒果
毒果分析員最終得出的結果都是中國的錯,中國沒民主引發其他地區衝突

冰山一角

三次世界大戰開打

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2020-9-30 12:27 AM 發表

咁依閣下高見又點呢,學台蛙咁藏有己嚮井度,漁船俾日笨嚮自己地頭驅趕撞毀都粒聲唔出,中國人唔鐘意做縮頭龜。俾人踩到上心口而據理力爭就叫四面樹敵?! 你......係台灣人? ...
閣下完全張D嘢掉轉來講

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-30 01:50 AM 發表

閣下完全張D嘢掉轉來講
完全沒有,香港黑暴問題大家有眼睇,南海原來係冇軍事部署,但美軍軍艦要嚟耀武揚威,印度一再蠶食邊境地區,連中國在自己控制線一方修建公路都要武裝干預.新疆恐怖襲擊後要加強管治, 毫不相干嘅土耳其,美國就造謡生事,煽風點火.中美貿易戰,科技戰甚至乎人才戰,邊一樣唔係中國被動還擊. 中國十四億人想行自己嘅路又得罪咗乜嘢人呢?正正所謂匹夫無罪,懷璧其罪!

窮國開片

引用:
原帖由 martin101 於 2020-9-30 07:04 AM 發表
窮國開片
由佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]