• 瀏覽: 22,048
  • 回覆: 270
+18
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-9-29 10:21 PM 發表

巡航導彈都有得打,呢隻嘢更加唔使講啦。
無人機失控有先例..........伊朗都可以操控尾國無人機.......人家佈局唔會比位你入.....!!
一來巡航導彈貴到阿媽唔認得.........派幾架空中無人機通訊.........下方派出便宜無人機.......再帶上大量炸彈...!!

信不信都不是事.........主要有個說法.........不過北京都唔傻.........一定老屈是台灣.......!!
借機會大軍壓向台灣............真係你精佢都唔笨.........到時南海換台灣.......之後再收回南海.......!!
左計右計要看看誰更瘋狂.........才就先獲勝算...........十月台灣都幾危......!!

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-9-29 10:27 PM 發表

Angel fallen ?? 無人機刺殺總統?係幾多人討論過,依家白宮範圍都唔比放. 其實美國總統百幾年歷史,驚到入地牢真係冇邊幾個。
佢最驚是希拉里.............根本不放老習在眼內............普京係老闆根本無必要驚.....!!
金毛最怕是內鬼.........外人他根本未驚過...........在金毛眼內世界其他的領導人都是臭四....!!
加拿大.......英國....中國......日本...澳洲及德國等領導..........金毛都玩過....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-9-29 10:12 PM 發表

其實在尾國內都有討論過............他們會派出大量無人機炸島.........之後會說是意外........!!
不過中國貪官太多呢...........很多資訊很難走到領導層.......!! ...
尾國儍普逃稅已然七出國際, 咁既新聞尾奴西狗一定睇唔到

上次美軍咁做是越戰,失敗收場,唔多吉利!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-9-29 22:36 發表

佢最驚是希拉里.............根本不放老習在眼內............普京係老闆根本無必要驚.....!!
金毛最怕是內鬼.........外人他根本未驚過...........在金毛眼內世界其他的領導人都是臭四....!!
加拿大.......英國....中國......日本...澳洲及德國等領導..........金毛都玩過....!! ...
你住過美國?希拉里?高中cheer leader 知唔知係咩?現代戰爭點解一定要第三方戰場?上一次對抗算福克蘭群島,但都係第三方。
呢個世界誰怕誰?

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-9-29 10:06 PM 發表
如果是真...........應該會在十月中左右爆發............主力應該是無人機........!!
Red October!?,搵返套戲睇吓先

民主極權狗國

D黃人睇到個臂章,就開心到手舞足蹈。

人一黃,腦就殘。

老尾............一味靠嚇

真係要打仗使乜整咁多嘢 亦都可以話 中國請佢哋打美國 又曬中國徽章 看圖作文

支支連印度都打唔贏仲想打美國 

連你同我都知已經一定不是軍事秘密啦!
係廣告宣傳品多。

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-9-29 10:12 PM 發表

其實在尾國內都有討論過............他們會派出大量無人機炸島.........之後會說是意外........!!
不過中國貪官太多呢...........很多資訊很難走到領導層.......!! ...
鬼L叫好戰人士成L同挑釁咩

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-9-29 10:18 PM 發表

伊朗打過一隻全球鷹落嚟,另外hack咗一隻隱形嘅無人機。

呢啲唔提

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]