• 瀏覽: 26,468
  • 回覆: 479
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-9-29 07:24 PM 發表

台灣殺人案疑兇陳同佳仍未到台灣自首,特首林鄭月娥今日在記者會上表示,過多的回應或令死者潘曉穎的母親情緒更加波動,又拒絕評論警方目前仍為陳同佳

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/8ff8c12e52cb5294863b65e3f5436737/stheadline/inewsmedia/20200929/_2020092916542 ...
陳同佳天生林過雲相

熱賣及精選
潘媽媽 點解唔搵泛民幫手

前面是絕路.懸崖在轉角

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-9-29 07:51 PM 發表

可能係假老母嚟
你不如話林鄭都系假!

回覆 引用 TOP

再推逃犯條例好唔好

回覆 引用 TOP

呢個狗娘親仆街食屎啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-9-29 07:24 PM 發表

台灣殺人案疑兇陳同佳仍未到台灣自首,特首林鄭月娥今日在記者會上表示,過多的回應或令死者潘曉穎的母親情緒更加波動,又拒絕評論警方目前仍為陳同佳

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/8ff8c12e52cb5294863b65e3f5436737/stheadline/inewsmedia/20200929/_2020092916542 ...
根本淫鄭只係利用佢
藉口綑綁搞送中條例
人地台灣講明唔接受
佢都1往無前堅持搞
1次性交人冇人反對
域外法權得政府反對
根本就唔係真心幫佢
而家就全宇宙國安法
成件事簡直不知所謂
可恥啊

政治任務定係所謂公義

市民有眼睇既,

好似咩特首有最後決定權移唔移交之類既廢話𠱓得邊個?
好似十二門徒咁,大陸唔放人,特首連吠一聲都唔敢啦 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-9-29 07:49 PM 發表

本來都相當同情呢個阿媽. 依家露出曱甴真面目, 唔鬧班漢奸反修例, 反而無啦啦怨推修例既林太? 依家仲離晒大譜, 李惠瓊做節目主持關你7事? 呢D 曱甴大媽, 完全唔值得香港市民同情. ...
相信佢全家人都支持佔中

回覆 引用 TOP

引用:

呢條卜卦引致黑暴,分裂,國安法,魔鬼化生,死十次都唔夠。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-9-29 07:28 PM 發表

咁你唔屌黃絲黑衣反逃犯條例
奴才民族1定係推諉他人
1切責任全在反對者全在台方
當權執事者永遠正確冇責任
好官我自為之月尾準時出糧

又關政府事,係犯民班仆街反對咋,點解唔鬧?

引用:

人地阿媽,如果你當日撐林鄭嘅條例,今日嘅殺人犯一早已被送回台灣受審啦!
成日响到怪人,怪政府。有無怪吓自己教到個女識D殺人犯呃?

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-9-29 07:49 PM 發表

本來都相當同情呢個阿媽. 依家露出曱甴真面目, 唔鬧班漢奸反修例, 反而無啦啦怨推修例既林太? 依家仲離晒大譜, 李惠瓊做節目主持關你7事? 呢D 曱甴大媽, 完全唔值得香港市民同情. ...
佢可能收咗錢做野,算把啦,為兩餐姐 😷

回覆 引用 TOP

舊年暴動又唔見你出嚟講?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xanavi23 於 2020-9-29 07:57 PM 發表

cls
唔吊黑暴黃屍吊政府
醒下啦
陳仆街呢條廢柴

希望國安辦用下

方法去處置佢

以免佢成為曱甴之父!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]