• 瀏覽: 26,480
  • 回覆: 479
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-9-29 07:24 PM 發表

台灣殺人案疑兇陳同佳仍未到台灣自首,特首林鄭月娥今日在記者會上表示,過多的回應或令死者潘曉穎的母親情緒更加波動,又拒絕評論警方目前仍為陳同佳

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/8ff8c12e52cb5294863b65e3f5436737/stheadline/inewsmedia/20200929/_2020092916542 ...
依家已經唔到特首話事啦。而且佢喺台灣犯法,又無引渡條例,可以點做呢?

熱賣及精選
林太太最初一番好意,建立《逃犯修訂條例》引渡陳同佳,但卻遭「二百萬加一個」奸邪妖獸連番阻撓。何解潘伯母對奸邪妖獸一言不發,卻反過來對林太太諸多抱怨呢?

個阿媽屌錯對象,應該日日對住反對逃犯條例個班.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-9-29 07:42 PM 發表

我已吊曱甴吊到口水乾喎.
用殺它死

回覆 引用 TOP

本來都相當同情呢個阿媽. 依家露出曱甴真面目, 唔鬧班漢奸反修例, 反而無啦啦怨推修例既林太? 依家仲離晒大譜, 李惠瓊做節目主持關你7事? 呢D 曱甴大媽, 完全唔值得香港市民同情.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-29 07:40 PM 發表

為何潘伯母不向「二百萬加一」個奸邪妖獸算帳?
可能係假老母嚟

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-29 07:46 PM 發表

林太太最初一番好意,建立《逃犯修訂條例》引渡陳同佳,但卻遭「二百萬加一個」奸邪妖獸連番阻撓。何解潘伯母對奸邪妖獸一言不發,卻反過來對林太太諸多抱怨呢? ...
無錯,唔啱心意就原形畢露

引用:
原帖由 testfriend 於 2020-9-29 07:29 PM 發表

這個阿媽日日走出來
咪好似台灣小燈泡阿媽咁
遲啲出嚟選議員

回覆 引用 TOP

返轉來講.潘母一早吾出聲

cls
唔吊黑暴黃屍吊政府
醒下啦

初心是瀨共

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-9-29 07:51 PM 發表

可能係假老母嚟
叫呢個女人去驗DNA證明自己係條女個老母, 驗明正身就有發言權.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-9-29 19:24 發表

台灣殺人案疑兇陳同佳仍未到台灣自首,特首林鄭月娥今日在記者會上表示,過多的回應或令死者潘曉穎的母親情緒更加波動,又拒絕評論警方目前仍為陳同佳

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/8ff8c12e52cb5294863b65e3f5436737/stheadline/inewsmedia/20200929/_2020092916542 ...
陳義士一定唔會去自首!

回覆 引用 TOP

呢個老母似係跟黑記劇本讀稿

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英
大粒墨: 香港就係蠢人多

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]