• 瀏覽: 3,165
  • 回覆: 53
+3
一班自稱「普通的香港市民」,上周六(26日)晚於香港大學校園內遊走,並沿路撕下連儂牆上的反修例宣傳品。港大學生會形容有關

又話加強保安,David哥唔係港大學生刀入到去做監工

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200929/bkn-20200929104756514-0929_00822_001.html?refer=hn2

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
係未國安法唔適用於香港大學範圍?唔係既唔該警方做野,cctv 實影晒過程,貼既學蓄就犯左國安法。

貼完又撕 

話左撕一貼百

弱智無腦藍慰先去做撕紙狗💩💩

邪教 害人不淺

引用:
原帖由 siupercy 於 2020-9-29 06:19 PM 發表
係未國安法唔適用於香港大學範圍?唔係既唔該警方做野,cctv 實影晒過程,貼既學蓄就犯左國安法。
班大學生 , 以為有光環就冇人可以拉佢地 , 呢類想法至係害死佢地既主要原因 .

校方可唔可以答我,如果你哋啲寶貝學牲貼啲狎玩兒童嘅嘢,你哋亦會因為「言論自由」而畀佢哋貼?
如果唔得,點解違反國安法嘅就可以貼?

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-29 06:23 PM 發表
話左撕一貼百

冇錯,點夠d黃狗癲吖……

重貼?唔貼先係新聞啦!你咪貼囉,最好貼埋自己屋企,貼多d貼耐d香港就由你班曱甴話晒事㗎啦!到時咪宣布香港獨立囉~

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-29 06:23 PM 發表
話左撕一貼百

交咗帖畀國安站.

港大校長縱容呢班曱甴散佈假消息應該用國安法拉個校長先

所以港大啲野猶如垃圾般

貼d假野都得

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-9-29 06:27 PM 發表

班大學生 , 以為有光環就冇人可以拉佢地 , 呢類想法至係害死佢地既主要原因 .
的確,太多人頭戴學生光環,記者光環,就以為可以為所欲為!

引用:
話左撕一貼百

正常人緊係唔夠d漢姦 黃屍 曱甴咁醒,漢姦 黃屍 曱甴有d坐緊監 有d準備坐監 有d著草走人 有d日日驚住有警察上門拉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]