• 瀏覽: 3,176
  • 回覆: 53
+3
引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-9-29 06:16 PM 發表
一班自稱「普通的香港市民」,上周六(26日)晚於香港大學校園內遊走,並沿路撕下連儂牆上的反修例宣傳品。港大學生會形容有關

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200929/photo/bkn-20200929104756514-0929_00822_001_01b.jpg?20200929141154

又話加強保安,David哥唔係港大學生刀入到去做監工:sm ...
打撚死班暴徒

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-9-29 06:27 PM 發表

班大學生 , 以為有光環就冇人可以拉佢地 , 呢類想法至係害死佢地既主要原因 .
光環就快冇啊!佢哋宜家排隊去做炮灰。

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-9-29 06:29 PM 發表
校方可唔可以答我,如果你哋啲寶貝學牲貼啲狎玩兒童嘅嘢,你哋亦會因為「言論自由」而畀佢哋貼?
如果唔得,點解違反國安法嘅就可以貼? ...
我哋都要多啲做嘢。多啲去投訴,影低佢哋啲樣貌。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-29 07:52 PM 發表

好似孟臭西等去美國坐監咁?😹😹😹
你個人渣會好失望。美國送苦肉計比華為。現在的華為,在國際幾有名氣。

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-9-29 06:29 PM 發表
校方可唔可以答我,如果你哋啲寶貝學牲貼啲狎玩兒童嘅嘢,你哋亦會因為「言論自由」而畀佢哋貼?
如果唔得,點解違反國安法嘅就可以貼? ...
國安法真係要實牙實齒殺一批人祭旗,唔痛唔癢咁,係人都當你流啦!須知亂世當用重典。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-29 06:23 PM 發表
話左撕一貼百

弱智無腦藍慰先去做撕紙狗💩💩
為左人地一個動作自己要做一百個動作,邊個係弱智呀?

國安做野未呢😀

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-9-29 06:16 PM 發表
一班自稱「普通的香港市民」,上周六(26日)晚於香港大學校園內遊走,並沿路撕下連儂牆上的反修例宣傳品。港大學生會形容有關

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200929/photo/bkn-20200929104756514-0929_00822_001_01b.jpg?20200929141154

又話加強保安,David哥唔係港大學生刀入到去做監工:sm ...
十一搞掂班暴徒後,就消滅港大文宣狗

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-29 06:23 PM 發表
話左撕一貼百

奇不得咁好生意,
買一送
你老X真識做果行

屌,呢班濕鳩大學生,拉去打靶啦,讀條L咩!

即管貼到成間學校都係呢d垃圾
越貼得多越令人反感厭惡
漸漸就會變成小數異類人士
徹底被孤立

無法無天正

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-29 18:23 發表
話左撕一貼百

咪只管繼續貼, 到時候用國安法殺一警百.

香港大學生冇人請好正路

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]