• 瀏覽: 5,944
  • 回覆: 90
+2
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-29 05:02 PM 發表

200幻喎,噉都要執笠?
只有一個合理結論:
200萬人,有生存空間;
200幻人就要執笠,因為係「幻」嘅,唔係真嘅。

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-9-29 05:02 PM 發表
黃店只有曱甴先去幫趁
黃店一定唔會幫襯

執笠利多於弊

曱甴有L錢趁咩,唔執就奇

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-29 04:53 PM 發表
近日有不少「黃店」執笠或想執笠!「黃絲」網民「Qüentin Au」日前喺fb群組「將軍澳主場」貼咗張民建聯立法會議員葛珮帆海報嘅舖頭出嚟,話「岩(啱)岩(啱)經過發現富寧間『良心』裝修工程變左(咗)咁樣。有無人知搬左(咗)去邊?等有人問起都介紹返。」佢仲貼埋間「黃店」之前貼晒文宣嘅相出嚟,唔少「黃絲」都覺得傷感憤怒,有人甚至留言暗示要去搞葛珮帆間議員辦事處︰「洗(使)吾(唔)洗(使)再 ...
又想搞事,立即捉果幾條友返警局問話

金主無水,蠢人又越來越少

多得佢哋個黃店list,食飯買玩具一律唔幫襯黃店

所以攬炒,要黃屍食屎瞓街是最好,死性不改

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 29/9/2020 05:22 PM 發表

十個業主九個藍, 又大把錢, 小黃人交到租人地都唔一定肯租, 人地住豪宅返寫字樓亦唔怕你D鬼鼠起底暗算, 做生意分顏色就係死路一條, 但小黃人有得揀時永遠只會揀死路, 安居樂業唔揀揀坐監, 乖乖認罪負責唔揀揀去鹽田渡假 ...
同意啊師兄,好多年輕人明明讀完大學出黎前/錢途一片光明。
但無啦啦搞「革命」,戇鳩鳩坐花廳。

咩黎?睇吓先

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-29 05:00 PM 發表

200幻人都冇生存空間?
200幻減5再減12先啱

靠社會失敗者嘅生意,有乜可能會成功?

黃店點會執,叫死曱甴情何以堪🥶

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]