• 瀏覽: 111,636
  • 回覆: 297
  • 追帖: 5
+4
新冠肺炎疫情持續,不少派對房間(Party room)疑為增加收入,減價吸引年輕一族光顧租用,當中不乏情侶,惟萬萬沒有想

據了解,近期多對情侶租用油麻地一間派對房間,有客人在房內進行各種親密行為,惟當時人對房間內裝有鏡頭一事疑懵然不知,親熱場面被秘密拍下並上傳至互聯網,部分更涉及裸露鏡頭,至少4對情侶的親熱場面的錄影片段被上載互聯網公開。

咁撚缺德嘅連正面相同無著衫嘅相都無嘅? 一定好多人叫片定老母?
注: 呢鑊好大一定好多人一身蟻

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200929/bkn-20200929154220129-0929_00822_001.html

Party Room 信得過? 唔係呀!!

如果發生起外國, 呢間嘢一定破產! 今次應該係刑事

引用:
原帖由 男E 於 2020-9-29 04:29 PM 發表
Party Room 信得過? 唔係呀!!
游BB話齋: 土地問題

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-29 04:26 PM 發表
新冠肺炎疫情持續,不少派對房間(Party room)疑為增加收入,減價吸引年輕一族光顧租用,當中不乏情侶,惟萬萬沒有想

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200929/photo/bkn-20200929154220129-0929_00822_001_01b.jpg?20200929155807

據了解,近期多對情侶租用油麻地一間派對房間,有客人在房內進 ...
最得人驚係...同一張梳化..

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-9-29 04:32 PM 發表

樓主想緊有上過玩嘅人會點諗?

屌,碎料!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-29 04:29 PM 發表
如果發生起外國, 呢間嘢一定破產! 今次應該係刑事
Party room 應該有講明有 cam

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-29 04:45 PM 發表

Party room 應該有講明有 cam
無保障之下被公開已經百份百刑事罪行

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-29 04:46 PM 發表

無保障之下被公開已經百份百刑事罪行
咩罪?告邊個?

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-29 04:47 PM 發表

咩罪?告邊個?
party room負責人係被告, post上網嘅又係被告, 呢個係基本常識

求片

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-9-29 04:32 PM 發表

床都冇張

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-29 04:47 PM 發表

咩罪?告邊個?
告班淫男賤女整污糟間Party room!

引用:

同一張梳化?so?你去酒店,間酒店張床日日換?

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]