• 瀏覽: 111,985
  • 回覆: 11
  • 追帖: 5
+4
新冠肺炎疫情持續,不少派對房間(Party room)疑為增加收入,減價吸引年輕一族光顧租用,當中不乏情侶,惟萬萬沒有想

據了解,近期多對情侶租用油麻地一間派對房間,有客人在房內進行各種親密行為,惟當時人對房間內裝有鏡頭一事疑懵然不知,親熱場面被秘密拍下並上傳至互聯網,部分更涉及裸露鏡頭,至少4對情侶的親熱場面的錄影片段被上載互聯網公開。

咁撚缺德嘅連正面相同無著衫嘅相都無嘅? 一定好多人叫片定老母?
注: 呢鑊好大一定好多人一身蟻

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200929/bkn-20200929154220129-0929_00822_001.html

如果發生起外國, 呢間嘢一定破產! 今次應該係刑事

引用:
原帖由 男E 於 2020-9-29 04:29 PM 發表
Party Room 信得過? 唔係呀!!
游BB話齋: 土地問題

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-9-29 04:32 PM 發表

最得人驚係...同一張梳化..
樓主想緊有上過玩嘅人會點諗?

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-29 04:45 PM 發表

Party room 應該有講明有 cam
無保障之下被公開已經百份百刑事罪行

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-29 04:47 PM 發表

咩罪?告邊個?
party room負責人係被告, post上網嘅又係被告, 呢個係基本常識

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-29 04:52 PM 發表

party room負責人犯左咩法?除非證明到係佢post上網姐,唔係告條毛
party room 嘅負責人係唔係佢post上網已經犯了沒有盡力保障顧客嘅私穩呢個罪名

引用:
原帖由 高達0.1 於 2020-9-29 05:14 PM 發表

樓主報案未?!有圖有真相!員工報料!?
當事人報案關樓主乜事?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-29 05:48 PM 發表
派對房即係砲房
唔通真係捉棋同打機咩?

酒店係一定要登記姓名, party room 又係唔係?

引用:
原帖由 好慘呀 於 2020-9-30 09:15 AM 發表

咁D什物雜誌,之前的士果D片咪比人告。
乜cctv係可以隨便公開架咩?

引用:
原帖由 ibm1 於 2020-9-30 09:27 AM 發表
PARTY 同有 CAM, 
同 LIFT 有 CAM 一樣... 
唔寫明都知... 

不過, 呢種親熱算係 D 乜呢? 
lift嘅cctv係公開俾人睇, party room=私人地方裡面嘅 cctv 就係私隱, 兩回事!
如果 party room有事故發生, 要睇 cctv都要向法庭申請

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]