• 瀏覽: 111,631
  • 回覆: 297
  • 追帖: 5
+4
party room 可以玩到一D酒店房玩唔到嘅嘢!例如桌球檯上運動、7P雜交派對、波波池集體運動🤣依D都係酒店房玩唔到嘅🤗🤗

擺得禁明顯唔係睇唔到呀!似比人害

[頭條日報] 【派對房間親熱片】「主角」揚言報警 女東主辯稱遭男友仇家整蠱

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1886102/

私眾得咁過癮

打下車輪互巢屬正常社交行為所以派隊負責人冇問題

Wow. The Spy Cam just monitor the sofa only.

引用:
原帖由 marawong 於 2020-9-30 09:53 AM 發表

裝CCTV冇問題。。PO上網公開就好大問題了
你都掉轉嚟講,明知裝咗都攪先on

箸晒衫冇野睇

頭頂成部CCTV都照砌係咪搏上網做AV主角?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-29 04:49 PM 發表

party room負責人係被告, post上網嘅又係被告, 呢個係基本常識
就算佢唔post 上網,自己圍內send 你都7左啦,要搞都入廁所啦,癡L線,搏做主角咪。

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-9-29 04:32 PM 發表

最得人驚係...同一張梳化..
同一部Cam 收工一開咪睇晒咁多單真人show,有乜奇。

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-29 04:52 PM 發表

party room負責人犯左咩法?除非證明到係佢post上網姐,唔係告條毛
告哩有9用咪,自己7左在先。即係等於係公園打野戰比人影到話人種乜影一樣。成個CCTV對到正都仲要搞,佢用針孔偷拍就話姐。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-9-30 02:21 PM 發表

告哩有9用咪,自己7左在先。即係等於係公園打野戰比人影到話人種乜影一樣。成個CCTV對到正都仲要搞,佢用針孔偷拍就話姐。
要寫住有野拍緊 會好d

這也是香港所謂既全人教學出來的人,裝的人有問題,去派對房間玩的人也是. 這也是"自由"做成的代價. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]