• 瀏覽: 3,092
  • 回覆: 87
+20
引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-29 07:55 PM 發表
2560 入面. 2340 係非建制派的支持者..

泛民2340入面.. 只計1360 個 "真" 泛民.. 另外1000個本土派既人唔計.

係呢1360人, 再精選780個叫做"真" 15人支持的泛民...... 結果只計呢780人.....

真係勁過 有西選的普選..

https://cdn.discuss.com.hk/t/175360/f/800x0/htt ...
佢地要求嘅所謂真普選,係咪都係要跟呢個模式
定係政府可以套用呢個模式去選特首
所以黃人真係最叻搬龍門

台獨hi莫綺雯!!2018年11月24你個仆街去verizon仲乜L野??搞華為呀??吾俾華為玩5G~留俾老美玩盡全球去監控呀??

唔過半數反對就等如支持咩?咁唔過半數支持,唔係等如反對既咩?龍門任你擺!港豬境界

成佰萬嫁!你會唔要?走去內所謂手足講感情?望咩丫咩!捐錢啦港豬

台獨hi莫綺雯!!!特9英代理人馬云阿里云同verizon合作無人機呀??老美軍事用途呀??香港阿里云伺服器仲咩用星加坡??香港verizon仲咩用日本??

你班漢奸走狗!!!

台獨hi莫綺雯!!!馬云都有份同你+特9英幫老美搞罧華為5G搞中央呀呵??

你班仆街做人真系甘L賤9格既???

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-1 02:16 AM 發表
台獨hi莫綺雯!!2018年11月24你個仆街去verizon仲乜L野??搞華為呀??吾俾華為玩5G~留俾老美玩盡全球去監控呀??

其實你唔覺咁係有問題架咩,如果你可以同我微信咁我自然可以係微信做你啦。

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-1 02:28 AM 發表
台獨hi莫綺雯!!!特9英代理人馬云阿里云同verizon合作無人機呀??老美軍事用途呀??香港阿里云伺服器仲咩用星加坡??香港verizon仲咩用日本??

你班漢奸走狗!!! ...
你仲係唔信你俾CIA HACK 咗?一早話咗你D鬼D料流流地。

台獨hi莫綺雯!!習大叫大少奶俾你個仆街睇!!!你個仆街甘同老搞華為5G??

大家知道點解國安公署駐港解放軍司令尋日出席國慶酒會踢走台獨hi件契家佬特9英出局未??

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-1 03:38 AM 發表
台獨hi莫綺雯!!習大叫大少奶俾你個仆街睇!!!你個仆街甘同老美搞華為5G??

其實大少奶見到CIA俾既呢D料係咪會好開心?
中秋唔洗去銅鑼灣做野咩?

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-9-29 07:36 PM 發表
根本一早就預左
做咁多野都係多餘, 一早話做多一年就得啦, 係人都知佢地都係為10萬月薪啫.

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-1 03:38 AM 發表
台獨hi莫綺雯!!習大叫大少奶俾你個仆街睇!!!你個仆街甘同老美搞華為5G??

大少奶無曬聲氣既?昨晚又入咗冊?定上咗獅子山出咗事?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]