• 瀏覽: 3,086
  • 回覆: 87
+20
引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-9-30 12:43 AM 發表
莫綺雯你個仆街屈大少奶系CIA呀???屈大d啦!!!睇下FBI查你個死仆街系咪CIA???
笑咗
咁我又無話你係CIA, 不過都唔係好野黎。

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-9-30 12:38 AM 發表
仆你件台獨hi莫綺雯個臭街!!!2018年11月你個仆街入美電訊商verizon仲乜??搞孟晚舟呀??定偷左華為d野俾verizon???使吾使大少奶去微博又挖返你個仆街d野俾人睇?? ...
其實你自己心知肚明,係你先去過果D地方~

台獨hi茣綺雯仲咩轉呔姐??驚FBI查你??吊你老尾!!!中央一早通知FBI hold你個仆街file!!!睇下有咩機會開你個仆街波咋!!!你個仆街吾系甘賤9格~大少奶真系醒吾起你個仆街入過verizon!!!spring都系你個仆街做間諜俾料佢架呵??

莫綺雯你個仆街~中央—早叫國安hold住你微博~你個仆街吾系吾L知你個分身日日同大少奶吹水佢地都睇到??

既然都大龍鳳,點解民調不整到九成人支持留任,係咪驚抗爭者反彈,而家決定係自己政治判斷唔關其他人事,咁駛乜撚野民調,民主派幾白痴。

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-9-30 12:59 AM 發表
台獨hi茣綺雯仲咩轉呔姐??驚FBI查你??吊你老尾!!!中央一早通知FBI hold你個仆街file!!!睇下有咩機會開你個仆街波咋!!!你個仆街吾系甘賤9格~大少奶真系醒吾起你個仆街入過verizon!!!spring都系你個仆街做間諜俾料佢架呵?? ...
笑咗

你玩我唔到既,我一早知咗大少奶係無間道啦。
習大通知FBI~~~~~真係好好笑~

系統回報

習大已拒絕大少奶的連線。
回覆:國安同習大呢家同FBI有親咩!!!大少奶真的不知所謂!

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-9-30 01:01 AM 發表
莫綺雯你個仆街~中央—早叫國安hold住你微博~你個仆街吾系吾L知你個分身日日同大少奶吹水佢地都睇到??
我身份唔同你呀大少奶~我無野好驚~

特朗普可以延任了,選票只計共和黨支持者。咁佢就贏硬了。
呢D就係民主,民意。

阿台獨hi茣綺雯~你估你個仆街幫特9英呢個仆街管住條黑社會數中央有冇辦法查到???你個仆街吾L驚系度發咩hi癲???表演獻世呀???

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-9-30 01:34 AM 發表
阿台獨hi茣綺雯~你估你個仆街幫特9英呢個仆街管住條黑社會數中央有冇辦法查到???你個仆街吾L驚系度發咩hi癲???表演獻世呀???
大少奶真係搞笑呀~689係中央官員受中央信任係不爭事實~
你點離間都無用~

吊你莫綺雯個仆街咩~特9英個仆街政協副主席個位系投票制~官你個仆街老母咩!!!俾中央知道佢個仆街派片買票買個位~國家打佢個仆街靶果時加多飛子旦!!

你個仆街以為中央授權俾特9英個仆街做官??你個仆街真系吾L怕羞~使吾使大少奶叫你一聲特9英正怯褲煮直夫人呀??吊你莫綺雯呢個淫婦~真系不理好醜~最緊要就手~系有L你都上~王歧山你又上~台獨L屎忽鬼許家倫你又上~大少奶活到呢把年紀~睇見你個仆街所作所為~真系甘拜下風!!!你個仆街絶對可以用來做反面教材教育下一代!!

你睇你特9英個仆街黑社會真9失敗~背後用莫綺雯呢d仆街~你2個狗男女真系物以類聚~笑9死人!!!

十鳩泛民🙄🙄🙄🙄

一早知扮哂野!最緊要有糧出!

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-9-30 02:08 AM 發表
吊你莫綺雯個仆街咩~特9英個仆街政協副主席個位系投票制~官你個仆街老母咩!!!俾中央知道佢個仆街派片買票買個位~國家打佢個仆街靶果時加多飛子旦!!

你個仆街以為中央授權俾特9英個仆街做官??你個仆街真系吾L怕羞~使吾使大少奶叫你一聲特9英正怯褲煮直夫人呀??吊你莫綺雯呢個淫婦~真系不理好醜~最緊要就手~系有L你都上~王歧山你又上~台獨L屎忽鬼許家倫你又上~大少奶活到呢把年紀~睇見你個仆街所作所為 ...
笑咗

大少奶接受現實吧~中央唔會聽你呢D bullshit~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]