• 瀏覽: 5,946
  • 回覆: 60
+2
D官都發傻,選舉主任裁定劉小麗不合參選資格,但按足條例DQ,駛Q佢解釋呀

是但啦,反正今屆佢都一定冇份,下屆有國安法幫手DQ
都唔洗你班廢官講野,有野同北京講,或者同人大講

吊你老母,你哋所講嘅三權分立去撚咗邊?

法庭點解可以管行政選舉

3權分立的好處,
免受牛鬼蛇神的干擾,
香港的法制,不容牠們的破壞🙏

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-9-29 12:27 PM 發表

咁又的確係選舉主任問題. 應該炒個主任.
主任應該佢劉小麗放完屁先DQ佢嘛...
你唔會諗吓邊個可能建選舉主任可咁做?
律政處定選舉內部律師?

引用:
原帖由 onepunchman101 於 2020-9-29 01:48 PM 發表

你唔會諗吓邊個可能建議選舉主任可咁做?
律政處定選舉內部律師?
如果係咪一齊咩鑊一齊炒囉...

終院又咪under 呀爺。你迫到玩大佢

人地d程序又關9官事???
咁清潔, 廚房煮野etc程序, 又使唔能使9官指指點點???

其實呢次終審無亂嚟,程序白紙黑字寫咗喺度,DQ一個人參選最大範圍有幾多嘢要做。打官司就係咁樣執字粒玩文字遊戲。。。
係選舉主任坐定笠六DQ小麗老豬做少咗一步。。。

其實都唔係壞事,以後報名選舉,所有曱甴派都要白紙黑字解釋立場,到時D人咪睇到究竟糧支威力有幾大囉!!

共產黨法律最公正,5毛唔服可以返大陸上訴

咁發冠大老爺,使唔使出返4年人工俾魚蛋麗呀?

冇言!

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2020-9-29 03:25 PM 發表
其實呢次終審無亂嚟,程序白紙黑字寫咗喺度,DQ一個人參選最大範圍有幾多嘢要做。打官司就係咁樣執字粒玩文字遊戲。。。
係選舉主任坐定笠六DQ小麗老豬做少咗一步。。。

其實都唔係壞事,以後報名選舉,所有曱甴派都要白紙黑字解釋立場,到時D人咪睇到究竟糧支威力有幾大囉!! ...
選舉主任諗住有777撐,又有西環主導,實無事,點知衰咗!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]