• 瀏覽: 2,227
  • 回覆: 24
民調自己搞、門檻自己定。
過唔到門檻改口要守護議會呢條戰線。
重點係話全港市民,邊到有全港市民呀?
民主狗綁架民意。

道德邊有底線㗎?
道德放二旁,笑罵任選民,只有錢最真,那怕無良心。

睇下鍾先生發表民調結果,手都震埋。

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-29 12:11 PM 發表
道德邊有底線㗎?

今次最大收穫是以前可能只有建制陣營質疑鍾氏民研有鬼,現在終於變成全民共識了。
鍾氏保證
必出精品
民調高低
創作由心

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-29 12:54 PM 發表

今次最大收穫是以前可能只有建制陣營質疑鍾氏民研有鬼,現在終於變成全民共識了。
鍾氏保證
必出精品
民調高低
創作由心
鍾氏都開晒口話該民調答案都係經過考量,但係都會出現啲咁嘅結果,可算係人算不如天算。

預左呢班垃圾係咁架勒

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-29 12:11 PM 發表
道德邊有底線㗎?

世人都健忘,下次腦殘又係繼續支持,選舉從來跟政績沒關係,都係宣傳藝術🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-30 12:06 AM 發表

世人都健忘,下次腦殘又係繼續支持,選舉從來跟政績沒關係,都係宣傳藝術🤔🤔
腦殘係病毒,會係年青人群互相感染。
當社會大眾覺得大學生會理智一啲,但呢班先係被感染得最重一群。

睇左咁多年有良知有血性都唔會選犯聞,可惜仲有百幾萬冇腦白痴會繼續支持,香港冇野多,蠢人特別多,自己揀條死路行可以怨邊個

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-30 12:13 AM 發表

腦殘係病毒,會係年青人群互相感染。
當社會大眾覺得大學生會理智一啲,但呢班先係被感染得最重一群。
所以比正棍食人血 饅頭還岸99🤔🤔

今日淨係睇下胡志偉有表情無感情講留係議會係保留議會戰線,好似百般委屈。
當日就係呢條仆街話去留交俾民意㗎!

重點來了,泛民咁多年除咗問號外?俾咗啲咩嘢香港?
腦殘們大家思考吧!

民主根本就系糖衣毒藥, 害死幾多人, 幾多國家.

美國的民主都要靠經濟霸權, 軍事實力在背後支持.

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-29 12:02 PM 發表
民調自己搞、門檻自己定。
過唔到門檻改口要守護議會呢條戰線。
重點係話全港市民,邊到有全港市民呀?
民主狗綁架民意。
班畜為了錢.............可以賤格無恥到如此地步!

如果班民主狗係要守住議會嘅戰線嘅話,應該攞晒薪金出嚟。

爹親娘親不及錢銀親。
政治令人腐臭。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]