• 瀏覽: 10,444
  • 回覆: 118
+14
引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-9-29 11:01 PM 發表

特朗普就中計 美國到而家損失咗啲乜嘢 仲唔清楚 呢個世界好現實 諗住喺中國傳播病毒 結果美國死咗20萬人 你信唔信命呀
果然係專業五毛秒回

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-29 11:08 PM 發表

果然係專業五毛秒回
睇你死雞撐飯蓋 就知你唔夠料 又要做美國五毛喇

絕對正路。

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-9-29 11:09 PM 發表

睇你死雞撐飯蓋 就知你唔夠料 又要做美國五毛喇
點及你神速呀,專業五毛

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-29 11:11 PM 發表

點及你神速呀,專業五毛
事實嘅嘢係唔使諗過度過㗎 講事實 永遠都係重複 永遠都係同一個答案 唔需要諗嘅

外交歸中央管 唔係唔知呀?!

老美在港人員無個好人,見香港政客唯一目的係攪反港府既事情,趕走佢哋差唔多!

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-9-29 11:12 PM 發表

事實嘅嘢係唔使諗過度過㗎 講事實 永遠都係重複 永遠都係同一個答案 唔需要諗嘅
專業五毛咪—様,等陣再試你係咪秒回

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-29 11:17 PM 發表

專業五毛咪—様,等陣再試你係咪秒回
邊個收錢講嘢 邊個成世冇運行 夠膽跟我講一次

過兩曰先試探你、88

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-9-29 11:17 PM 發表

邊個收錢講嘢 邊個成世冇運行 夠膽跟我講一次
過兩曰先試探你、88,我都想知,你介紹吓啦,我都想做

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2020-9-29 12:08 PM 發表
身為中國人我希望中國政府能向美國政府道歉,化干戈為玉帛、大事化小,不要再製造事端了。14億人民只想和平,不要打仗。
中國因乜事要道歉?你咁講,你幾時向14億中國人道歉?

夠膽就跟我講一次 邊個收錢講嘢 邊個就成世冇運行 就知邊個係職業五毛啦 做狗做到你咁 收錢做漢姦 有錢都冇命享呀

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-29 11:21 PM 發表

過兩曰先試探你、88,我都想知,你介紹吓啦,我都想做
再重複 夠膽就跟我講一次 邊個收錢講嘢就邊個成世冇運行 如果你真係收錢講嘢做漢姦 真係有錢你都冇命享呀

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-29 01:07 PM 發表

呢D咪自投羅網,被冷戰囉,儍佬
被老尾步步進逼都唔做啲嘢, 你嘅人生,係咪就係咁樣運

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]