• 瀏覽: 8,568
  • 回覆: 8
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-29 09:03 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200928/photo/bkn-20200928154717599-0928_00822_001_01b.jpg?20200928160321

前日(26日)凌晨4時許,警方接獲報案指,一名16歲少女早前在愉景灣單位內懷疑被一名同校的17歲英籍男同學強姦,事主其後清醒送往瑪嘉烈醫院檢查。警方經調查後,於昨日(27日)在大嶼 ...
假如不是被英籍男同學XX,而是被中共富二代同學XX,後果會是......?

引用:
原帖由 Wachi師兄 於 2020-9-29 09:47 AM 發表

你放心,英籍男同學一定想趙完鬆而俾人捉,而富二代一定會負責到底,至少可以用錢銀解決,唔會俾人捉
Good point!!!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-29 09:13 AM 發表
幸好發生在香港,否則,女受害者會俾其他外國仔怒斥,俾人強姦都報警,思想仲係清潮咩!

過去英國移民的係真係為子女,定想送佢過去俾鬼仔姦,問心啦! ...
事實上,有部份女人會以被洋人XX過為榮。
當然,她們只會在閨密之間講啦!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-29 09:19 AM 發表

不如講下你認為會點?
到時你就會見到我們香港的大英帝國的法律是何等公正!!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-29 09:03 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200928/photo/bkn-20200928154717599-0928_00822_001_01b.jpg?20200928160321

前日(26日)凌晨4時許,警方接獲報案指,一名16歲少女早前在愉景灣單位內懷疑被一名同校的17歲英籍男同學強姦,事主其後清醒送往瑪嘉烈醫院檢查。警方經調查後,於昨日(27日)在大嶼 ...
千萬不要找國際學校畢業的女孩子做你的女朋友呀!

引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 2020-9-29 09:33 AM 發表

引用多啲啦笨,
假如比特朗X XX
假如人在印度
假如比死黑暴XX
大把超級名模排隊要告特朗普性侵犯呀!
有掛都未到呀!

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-29 11:23 AM 發表
點解女學生會比男同學上佢屋企?
你問我我問邊個呀?

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-29 05:19 PM 發表

英藉男同學會唔會都係中共富二代,最緊要有得屈
在港英年代,如果英國人在香港被了刑,是可以申請回英國服刑的。
公平嗎?
自己想一想啦!
民主派和曱甴經常說: 在港英年代,雖然是窮,只要你肯努力,就一定有向上的機會。

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-29 05:19 PM 發表

英藉男同學會唔會都係中共富二代,最緊要有得屈
在港英年代,如果英國人在香港被判了刑,是可以申請回英國服刑的。
公平嗎?
自己想一想啦!
民主派和曱甴經常說: 在港英年代,雖然是窮,只要你肯努力,就一定有向上的機會。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]