• 瀏覽: 21,127
  • 回覆: 178
+12
引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-9-29 01:12 PM 發表

美媒有報導過,山火失控其中一個原因係尾國棄用大陸無人機。
咁咪好囉
燒完又再生過

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2020-9-29 12:12 PM 發表
同老美無人機比,根本無得比
中國無人機,平,靚,正

on duty

引用:
原帖由 singsings 於 2020-9-29 01:43 AM 發表
打鳩印度佬
除非印度太過份 , 否則繼續每年賺佢幾千億更合算

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-9-29 12:18 AM 發表
中國首款高原無人直升機AR-500C首次在世界上海拔最高的民用機場——海拔4,411米的稻城亞丁機場完成試飛,引起關注。據中國官媒9月27日報道,AR-500C

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/e00bf1f9410a2e31530ac8ee87e7f1d3.jpg/j8uzS9CKgdA1IwLhUg7dRqpc-u6xz ...
Nancy話, 雖然全部都建基於外國技術之上
但唔理啦, 打左飛機先啦

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2020-9-29 12:47 PM 發表
國家富強人民都會有光彩!幾拾年前我讀小學二年級時老師講毛澤東好偉大我都唔知點解但係今事今日世界舞台面向列強一啲都唔驚如果冇新中國今日中印邊境只有俾阿差恰連阿差都會睇小我哋!今日中國邊個都唔會怕夠膽你就嚟! ...
細個我淨係聽乜野都係外國嘅好
中國好落後好窮
我呀爺我老豆返親鄉下好似要做財神派錢咁。。
我夾喺中間做香港人就不停比人洗腦,要崇洋並要睇少果班大陸喱(黐埋d大陸喱會無運行)包括埋新移民嘅同學。。

愛國?即係要愛黨!
共產黨喎?紅衛兵喎?
你愛??
我諗冇人夠膽認。。

到我人過40。。
早年見到香港開始亂到咁?

我唔會再信64果d學生係和平示威者
文宣係好重要
好洗腦

如果有人係70後?
有冇人話俾我聽劉錫明其實有乜問題?
而家睇返佢後生其實幾靚仔,歌唱得唔錯!
就係因為文宣(yes)
我當年都因為朋輩關係都要憎埋佢一樣。。

其實中國?
有咩咁黑人憎?
搞到要逢大陸必反呢??

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2020-9-29 12:12 發表
同老美無人機比,根本無得比
中國同老尾肺炎病毒真係無得比!

做好抗幹擾能力先啦!

https://youtu.be/uqZfoWezrVk

以為乜嘢發現新大陸,一早已經有,認屎認屁

引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-9-29 02:02 PM 發表

細個我淨係聽乜野都係外國嘅好
中國好落後好窮
我呀爺我老豆返親鄉下好似要做財神派錢咁。。
我夾喺中間做香港人就不停比人洗腦,要崇洋並要睇少果班大陸喱(黐埋d大陸喱會無運行)包括埋新移民嘅同學。。

愛國?即係要愛黨!
共產黨喎?紅衛兵喎?
你愛??
我諗冇人夠膽認。。

到我人過40。。
早年見到香港開始亂到咁?

我唔會再信64果d學生係和平示威者
文宣係好重要
好洗腦

如果有人係70後? ...
香港基本上係89 64開始或前少少90%只報中國唔好既野,而且越黎越嚴重,d無腦黃屍 曱甴仲話唔撐佢地或撐警個d人係俾中共洗腦呢樣真係莫明奇妙

中國真正皇牌隱形無人機。
暗劍!

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-29 12:06 PM 發表

可唔可以好似大疆咁三千架機一齊集群出動...
有呢一日的....
第時打扙. 可能反擊力都係無人機度黎...

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2020-9-29 02:17 PM 發表

老美是受害者,希望中國能坦誠向老美認錯、割地賠款
其實敢唔敢照鏡,真係諗起你一照鏡睇見自己個樣唔係西人又恨做西人個死人樣就可憐

睇下邊度有垃圾或者ok

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]