• 瀏覽: 21,125
  • 回覆: 178
+12
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-9-29 03:04 PM 發表

日本,台灣,韓國一早已經用緊呢D無人直升機,輸入哂地標資料自行操作任務,至於高山操作,可適量調校入氣汽油比率解決,根本無乜高科技可言,大陸最叻少少嘢就吹到大一大認屎認屁 ...
咁簡單嘅話,你講梗嘅地區嘅無人機品牌點解到而家都重未紅?定話開發成本太高被迫放棄?

引用:
原帖由 森姆卡爾 於 2020-9-29 07:05 PM 發表
人哋無人戰鬥機,無人直升機出嚟搞笑,人哋唔識打你落嚟
有人話畀你聽部機攞嚟打仗?

量產,加北斗 全球網絡,整1萬架日日飛去台灣,你打一架落黎既係宣戰

離中國統—又邁進—步

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-9-29 01:17 PM 發表

從此,印軍就可以利用Food panda 平台下單,在高原上享受咖喱啦。
係美團點餐

引用:
原帖由 赤共 於 2020-9-29 01:54 PM 發表
大陸吹水就叻華為咪話輪軚全部專正,早幾個月仲話全部冇美國美國技術.。入俾美國制裁即刻原形畢露
係唔g嘅領域美國點解要俾專利費華為。唔畀專利費。a14晶片咪要外掛。X55 !部電話成嚿午餐肉噉。

引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-9-30 10:19 AM 發表

講得絕對冇錯。
樓上仲有人話移民去外國嘅大部份都係中國人

佢覺得可能冇錯
貪污完有舊錢
怕俾人清算?
唔去外國生活唔通留喺大陸俾人拉咩。。
你睇郭文貴就明白..
(之前仲有逃往加拿大既賴昌星)..
一艘豪華遊艇數千萬美元.
又有私人飛機...

而家其實美國唔俾黨員及家人入籍,可能幫緊阻截一班貪官赴美...

引用:
原帖由 singsings 於 2020-9-29 01:43 AM 發表
打鳩印度佬
呢架野......你想裝咩打9印度佬

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-30 12:00 PM 發表

你睇郭文貴就明白..
(之前仲有逃往加拿大既賴昌星)..
一艘豪華遊艇數千萬美元.
又有私人飛機...

而家其實美國唔俾黨員及家人入籍,可能幫緊阻截一班貪官赴美... ...
單係美國無用全世界應該一齊要佢地留係中國先岩再將佢地D錢充公

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-29 03:28 PM 發表

美國好多郡其實都缺乏經費,消防員都係業餘,連通訊器都係三四十年前既模擬制式..
想搵AT&T攪分享流動網絡作為通訊,但美國商用無線網絡在郊區覆蓋係差到極...

結果係,既沒有大型直升機去監察山火火場火路情況,又沒有型無人機去睇下附近環境..
連通訊搵消防員去開展防火帶阻止山火漫延都溝通唔到...

最後係燒到黎先識走,連火警預報都做唔到... ...
你話,美國呢的鬼地方只有傻人先去住,住係香港點解鬼都唔走就係咁。

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-9-30 12:15 PM 發表

你話,美國呢的鬼地方只有傻人先去住,住係香港點解鬼都唔走就係咁。
美國搶盡全球資源,以美元劫掠各國,

只看美國強盛和富裕,去美國去洛杉磯,奧蘭多迪士尼所在地確實繁盛...

我兩處都有去過,旅遊區如只在各景點出沒,確實似人間天堂...

但我在清早,夜晚各處走走,早上不少露宿者(主要係洛杉磯)在帳篷中過活..

夜晚有申手黨要錢,佢地唔似香港有個盤乞食.但你途經會申手叫你俾錢佢..

在奧蘭多更有中年女士"GIVE ME A SHELTER TONITE"
唔知算係賣淫定乞討???

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-9-30 10:41 AM 發表

直升機飛到12400米高度技術,法國有咗啦
拆掉所有非必要設備以求盡量減重,表演過一次,然後....就沒有然後了

咁咪好囉!自食其力

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-9-29 12:18 AM 發表
中國首款高原無人直升機AR-500C首次在世界上海拔最高的民用機場——海拔4,411米的稻城亞丁機場完成試飛,引起關注。據中國官媒9月27日報道,AR-500C

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/e00bf1f9410a2e31530ac8ee87e7f1d3.jpg/j8uzS9CKgdA1IwLhUg7dRqpc-u6xz ...
唔係有條豬閪64話,老解只靠雙腳去打仗架咩😏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]