• 瀏覽: 1,226
  • 回覆: 28
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-29 12:11 AM 發表
當日有6000警力,有冇爆疫風險
曱甴爆頭風險就有,爆疫風險就無。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-29 11:18 AM 發表

你講緊綠色曱甴呀
講緊你班黑色曱甴。吊你

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-29 12:36 PM 發表

黑色曱甴?我好耐未見過喇喎!綠色曱甴就成日見到
你望下自己咪係law

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-29 12:36 PM 發表

黑色曱甴?我好耐未見過喇喎!綠色曱甴就成日見到
都可能見唔到,因為黑曱甴都己經冧家鏟或者死全家,不過點解你仲未死anyway你都應該快死😊

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-29 01:12 PM 發表

講呢D唔夠人講就人身攻擊,胡言亂語
點會唔夠你講ar你見唔到黑曱甴我合理推測係死全家或冧家鏟係非常合理,至於形容你係黑曱甴都係事實陳述者

為避免增社區爆疫風險, 應取消所有國慶活動, 減低人流聚集。

引用:
原帖由 PENTIUM001 於 2020-9-29 01:19 PM 發表

點會唔夠你講ar你見唔到黑曱甴我合理推測係死全家或冧家鏟係非常合理,至於形容你係黑曱甴都係事實陳述者
師兄唔洗同班撚樣曱甴嘈,佢地班廢物唔值得我地浪費時間係佢地身上,大部份都新AC
反正佢地都無力改變現狀,暴動冇得搞,12隻曱甴救唔到,咪由佢地係網上打下飛機
佢地宜家可以指望嘅就係台灣隻李登龜日日望,望到死個日都望唔到嘅支爆

以後所有遊行,是但作個理由唔比你地搞,一搞就拉人,吹咩曱甴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]