• 瀏覽: 20,732
  • 回覆: 170
+2
引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-9-28 09:07 PM 發表
依家人人自危, 都唔知 12隻曱甴響鹽田篤左幾多出黎, 都係低調D 好.
12假老豆老母係度亂叫
12真老豆老母係度震緊

引用:
原帖由 四季無花果 於 2020-9-28 08:20 PM 發表
如果系大陸商場甘搞,私人都會同你只抽。。香港人算忍得,亦可以話無膽
香港人無膽(包括我)

響大陸你咁樣阻人做生意?陀地打柒你啦

引用:
原帖由 木兆 於 2020-9-28 08:35 PM 發表
撚屎哥收左工要去影車頭相
可能係酒樓部長制服,收工趕住去

引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-28 09:12 PM 發表

可能係酒樓部長制服,收工趕住去
會係邊間黃酒樓咁有面請到痙攣哥

dinner仔著埋老西gel埋頭準備入去赤柱賀國慶呀

條傻仔今次唔着【戰衣】啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-28 08:15 PM 發表
反修例示威引發連串的政治風波仍然持續,今日(28日)再有網民於港島區商場發起「和你Shop」活動。傍晚6時30分,先有身...........

吊你老母著到送老竇老母上山甘撚樣。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-28 08:15 PM 發表
反修例示威引發連串的政治風波仍然持續,今日(28日)再有網民於港島區商場發起「和你Shop」活動。傍晚6時30分,先有身...........

昨年的一系列「「和你X」活動,鋒頭可謂一時無兩,如今則大不如前了。

順道講些題外話,原來「LUNCH哥」穿起西裝洋服,樣子都相當之不錯的。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ ...
想活動成功好簡單,派多d錢又得,冇錢派既話叫柳爺老婆出來「慰勞」下手足都得

所謂人各有志
我在佢呢個年紀,節目多到
1日24小時真係唔夠用
而佢就每日舉起雙手
幻想老美黎打救佢,真頂引

引用:
原帖由 四季無花果 於 2020-9-28 08:20 PM 發表
如果系大陸商場甘搞,私人都會同你只抽。。香港人算忍得,亦可以話無膽
敢內地商場裡搞事?業主同商家先打你仆街

引用:
原帖由 funsun13 於 2020-9-28 08:26 PM 發表
笑死 次次得條傻仔搞唔成 黑記又無得擋差人好無癮
黑記有得做文宣可能已滿足了

柒L左曱甴

侵侵要填稅單,唔得閒照顧小黃 condom

引用:

昨年的一系列「「和你X」活動,鋒頭可謂一時無兩,如今則大不如前了。

順道講些題外話,原來「LUNCH哥」穿起西裝洋服,樣子都相當之不錯的。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ ...
佢係一條仆街食屎狗,佢着咗乜野衫都係一條仆街食屎狗!

係咪阿媽你西裝??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]