• 瀏覽: 20,724
  • 回覆: 170
+2
我以為訪問緊商場物業經理

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-28 08:15 PM 發表
反修例示威引發連串的政治風波仍然持續,今日(28日)再有網民於港島區商場發起「和你Shop」活動。傍晚6時30分,先有身...........

一直享用免費午餐的lunch 哥,老左30年不特止,髮際線仲後退3cm

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-28 08:17 PM 發表
美國示威,白俄示威, 都無香港d反中白痴咁仆街成日走去商場示威...
梗係啦,有冷氣,落雨又唔驚,你估佢地真係傻架咩.

引用:
原帖由 fb2c58a7db60a9 於 2020-9-28 08:32 PM 發表
好撚慘。又場面冷清。哈哈
示威變示虧,一次又一次出黎,話俾香港人知,警察已為港人打贏左呢場擴持日久既抗暴之戰

亦展示左只要班曱甴唔暴動,警察根本唔會使用武力,完全無所謂濫捕濫暴

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2020-9-28 08:36 PM 發表

一直享用免費午餐的lunch 哥,老左30年不特止,髮際線仲後退3cm
lunch叔

笑撚死🤭
🐈三幾隻,獻醜不如藏拙啦🤗

黑暴曱甴黃屍成九日阻L住人哋做生意

收左政府1萬蚊,個個都收晒聲。。。哈!

引用:
原帖由 lctj9 於 2020-9-28 08:35 PM 發表
我以為訪問緊商場物業經理
我都以為係商場保安

冇錢收, 冇曬曱甴

我無錢買西裝請唔請人??

Lunch哥越來越像保安!
家人終于放心,孩子有出路了!

引用:
原帖由 四季無花果 於 2020-9-28 08:20 PM 發表
如果系大陸商場甘搞,私人都會同你只抽。。香港人算忍得,亦可以話無膽
問題打d仆街黃屍 曱甴自己都會犯法,唔值得囉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-28 08:15 PM 發表
反修例示威引發連串的政治風波仍然持續,今日(28日)再有網民於港島區商場發起「和你Shop」活動。傍晚6時30分,先有身...........

昨年的一系列「「和你X」活動,鋒頭可謂一時無兩,如今則大不如前了。

順道講些題外話,原來「LUNCH哥」穿起西裝洋服,樣子都相當之不錯的。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ ...
果然奶出個未來, 奶左咁耐, 終於奶到件老西返黎, 再用口水立一立頭, 成個賭神咁, 但係一講野, 就........

收檔喇,得幾丁友!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]