• 瀏覽: 42,984
  • 回覆: 445
  • 追帖: 5
+25
又多兩個要著草

好好好

無限追溯期,一世活係陰影下面狗且偷生,出親街就做好當街比人拉鎖上手扣既覺悟啦

意圖謀殺20,30年。。。
系入面比人玩到殘廢。 出黎連廢人都不如。。。

引用:
原帖由 71833 於 2020-9-28 06:34 PM 發表
上年通街自稱記者同救護員,真假難分。黑暴以為全部係「自己友」,私了正常市民唔駛找數,但罪證應該好多人有片。
其實黑記都係為錢,篤灰無難度。警方可以諗吓點搞。 ...
比錢黑暴?唔會,拉一個自然乜嘢都爆

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-28 07:02 PM 發表

呢下得人驚😱😱
都唔係第一次啦,可唔可信好個人

引用:
原帖由 annabb 於 2020-9-28 07:03 PM 發表

放唔放都好,宜家冇人會幚你比律師費,洗佢十幾萬唔小得,公務員仲一定炒硬。
咁又係,點都好過當無事發生!始終都有紀錄!

呢兩種人都是人渣,第一種是公務員,拿政府糧去反政府,第二種政府幫佢比學費,供書教學,有書吾讀,去打家劫舍!為害民間!都是人渣!

咁耐都括到, 差佬真係做到野......... 唔知依家出兩球有冇大飛搭?

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-28 06:26 PM 發表
會唔會又話警察扮
拉去打靶,反正班曱甴話係解放軍做!

多謝阿Sir努力!
希望多啲犯罪人士可以緝拿歸案!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-9-28 06:29 PM 發表
「28歲救護員」

搞錯!
救護員走去傷人
大把消防系黃狗,有何出奇

快d捉埋掟磚殺左清潔工嗰個兇手

仲有好多人都比直播拍倒,警方快d捉晒班畜生!

附件

Screenshot_20200928-190912_YouTube.jpg(91.14 KB)

素未謀面 無怨無仇 有小小人性邊落到手打到人爆晒缸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]