• 瀏覽: 43,050
  • 回覆: 445
  • 追帖: 5
+25
救護員/學生/過路行人/記者全部都係曱甴扮的

引用:
原帖由 1333333 於 2020-9-28 06:10 PM 發表
去年11月11日,示威者發起「紀念日三罷」和「黎明行動」,堵塞多條主要道路及破壞港鐵設施,當日早上西灣河曾有交通警開槍,21歲學生周柏均被實彈擊中腹部;其後馬鞍山亦發生火燒人案。警民衝突遍及全港,並延續至晚上。其中,當晚在旺角彌敦道和亞皆老街交界發生一宗「私了」事件,一名內地男遊客取出手機,被指拍攝在場人士樣貌,遭十多名黑衣人以硬物襲擊,頭破血流,男子的手機及個人財物亦被人取去。警方進行逾十個月的 ...
宜家靜靜地,慢慢查返之前d私了案,唔好比佢停,一單都唔小得,查多幾年都唔緊要,最緊要拉到人。

去釣魚咪幾好

引用:
原帖由 1333333 於 2020-9-28 06:10 PM 發表
去年11月11日,示威者發起「紀念日三罷」和「黎明行動」,堵塞多條主要道路及破壞港鐵設施,當日早上西灣河曾有交通警開槍,21歲學生周柏均被實彈擊中腹部;其後馬鞍山亦發生火燒人案。警民衝突遍及全港,並延續至晚上。其中,當晚在旺角彌敦道和亞皆老街交界發生一宗「私了」事件,一名內地男遊客取出手機,被指拍攝在場人士樣貌,遭十多名黑衣人以硬物襲擊,頭破血流,男子的手機及個人財物亦被人取去。警方進行逾十個月的 ...
快篤隔離左右走甩果d,可以減邢

引用:
嚴正執法!刻不容緩!

支持香港警察嚴正執法!

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-9-28 06:38 PM 發表

追查成年都唔放棄,真係辛苦哂班差人

我諗呢兩條友隔咗咁耐,都無諗過咁都捉到!不得不讚警察,Well done!

根本警方有人面辨識系統 搵人唔難

黃官又話情操高尚

引用:
原帖由 testfriend 於 2020-9-28 06:35 PM 發表
法官會話口供唔可信,完
呢下得人驚😱😱

鳩污員? 過左試用期未?

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-9-28 06:57 PM 發表
我都唔明,果D一無所有既廢柴就話搏攬炒,消防處救護員佢有份鐵飯碗筍工都唔珍惜?其實消防救護員想爭取D乜?
因為d無腦黃屍 曱甴信左d騙徒講會無事,就算有事都會有律屍同黃畜法官保住,後者又真係有既,不過要睇好唔好彩係咪遇著黃畜法官

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2020-9-28 06:55 PM 發表

警察好野,竟然可以捉到人,希望又唔好話證據不足等等因素又放人!
放唔放都好,宜家冇人會幚你比律師費,洗佢十幾萬唔小得,公務員仲一定炒硬。

大快人心

引用:
保護香港靠警隊!謝!讚!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]