• 瀏覽: 42,960
  • 回覆: 445
  • 追帖: 5
+25
做過曱甴黑暴嘅問你驚唔驚
去年11月犯事今日9月28查到照拉你
普通人 平生不作虧心事,半夜敲門也不驚
而家黑暴曱甴聽到門鐘聲會唔會驚到不舉

必須禍及家人才可止暴,
另每拉到人入罪,警員有花紅獎賞

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-28 06:26 PM 發表
會唔會又話警察扮
去到差館先講被自稱警員恐嚇要求交代案情🤔🤔

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-9-28 06:38 PM 發表

追查成年都唔放棄,真係辛苦哂班差人

成年都唔放棄。
兒燈仔“大鑊,半夜敲門好很驚“

呢D 黑暴應該直接打把

天網恢恢

「一名內地男遊客取出手機,被指拍攝在場人士樣貌,遭十多名黑衣人以硬物襲擊,頭破血流,男子的手機及個人財物亦被人取去。」
又話為公義,非私利

其他犯過事既仲唔搭艇走😂😂😂

引用:
原帖由 1333333 於 2020-9-28 06:10 PM 發表
去年11月11日,示威者發起「紀念日三罷」和「黎明行動」,堵塞多條主要道路及破壞港鐵設施,當日早上西灣河曾有交通警開槍,21歲學生周柏均被實彈擊中腹部;其後馬鞍山亦發生火燒人案。警民衝突遍及全港,並延續至晚上。其中,當晚在旺角彌敦道和亞皆老街交界發生一宗「私了」事件,一名內地男遊客取出手機,被指拍攝在場人士樣貌,遭十多名黑衣人以硬物襲擊,頭破血流,男子的手機及個人財物亦被人取去。警方進行逾十個月的 ...
警察好野,竟然可以捉到人,希望又唔好話證據不足等等因素又放人!

引用:
原帖由 1333333 於 2020-9-28 06:10 PM 發表
去年11月11日,示威者發起「紀念日三罷」和「黎明行動」,堵塞多條主要道路及破壞港鐵設施,當日早上西灣河曾有交通警開槍,21歲學生周柏均被實彈擊中腹部;其後馬鞍山亦發生火燒人案。警民衝突遍及全港,並延續至晚上。其中,當晚在旺角彌敦道和亞皆老街交界發生一宗「私了」事件,一名內地男遊客取出手機,被指拍攝在場人士樣貌,遭十多名黑衣人以硬物襲擊,頭破血流,男子的手機及個人財物亦被人取去。警方進行逾十個月的 ...
支持香港警察除暴安良。

引用:
阿sir!好波!

支持香港警察,加油💪

又要拜拜車公。
還一還神。
求一求車公,
可以捉多幾嗎?

我都唔明,果D一無所有既廢柴就話搏攬炒,消防處救護員佢有份鐵飯碗筍工都唔珍惜?其實消防救護員想爭取D乜?

只要被拉,一日都仲係揸香港身份證或中國公民身份,永世冇運行,成班死靚仔都唔用吓個腦諗野,個腦生響屎fuk度嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]