• 瀏覽: 11,939
  • 回覆: 163
+8
引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-28 11:57 PM 發表

對住個老人痴呆拜登~呵
一個自己未選就打定輸數既侵侵,令人無言

引用:
原帖由 韓風忽然結他 於 2020-9-28 11:58 PM 發表

一個自己未選就打定輸數既侵侵,令人無言
蔡英文選戰前,香討都有好多網軍話佢輸硬

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-29 12:02 AM 發表

蔡英文選戰前,香討都有好多網軍話佢輸硬
我唔係講緊香討網軍定連登曱甴之類既東西,我係講緊侵侵自己打定輸數,未選就講點推翻結果,輸左賴死唔走

正常人一定揀咗呆嘅好過揀個滿口謊言,四圍挑起火頭,自己山火唔理,暴亂唔理,700萬美國肺炎唔理嘅垃圾。

引用:
原帖由 韓風忽然結他 於 2020-9-29 12:04 AM 發表

我唔係講緊香討網軍定連登曱甴之類既東西,我係講緊侵侵自己打定輸數,未選就講點推翻結果,輸左賴死唔走
你唔知咩叫以退為進嗎?陳水扁當年都用過,你無野呀fa?

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-29 12:05 AM 發表

你唔知咩叫以退為進嗎?陳水扁當年都用過,你無野呀fa?
退到連民調都幫埋佢退,輸成10個百分點,厲害,可以教下我點樣侵侵控制埋個民調黎退嗎,講前先經大腦再覆我

引用:
原帖由 坐六年 於 2020-9-29 12:04 AM 發表
正常人一定揀咗呆嘅好過揀個滿口謊言,四圍挑起火頭,自己山火唔理,暴亂唔理,700萬美國肺炎唔理嘅垃圾。
尾國淫民都是唔L正常的。

天殘地缺

引用:
原帖由 韓風忽然結他 於 2020-9-29 12:07 AM 發表

退到連民調都幫埋佢退,輸成10個百分點,厲害,可以教下我點樣侵侵控制埋個民調黎退嗎,講前先經大腦再覆我
民調?乜中共藍絲有呢啲野咩?

誰做總統,幕後自有安排

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-29 12:10 AM 發表

乜依家係中共選舉? 乜你以為侵侵同拜登係參選中共總統? 你知唔知自己講緊咩,生活緊係咩時空,我唔係提過你回我之前經大腦? 你痴呆程度點解好似仲嚴重過拜登, 美國民調原來係幫中共選舉做架? 了解了解,哈

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-9-28 05:02 PM 發表
老美大限難逃 ! 一個傻的一個呆的 !

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200927/photo/bkn-20200927160259802-0927_00972_001_01b.jpg?20200927223657

美國總統特朗普曾攻擊民主黨總統候選人拜登笨嘴拙舌,質疑他服藥改善表現。拜登上周六(26日)在電視直播中疑 ...
開錯玩笑嘛……可能係冷得滯嘅玩笑不過這或示顯了其基底或有誤差:冇人get到。

註:唔好問我為何會這樣猜疑。

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-29 12:10 AM 發表

依家連登曱甴文宣請人唔洗經任何智商批核測試,你呢種程度都過到關? 唔怪之得搞成年半班曱甴都唔知搞左d乜出黎

引用:
原帖由 韓風忽然結他 於 2020-9-29 12:12 AM 發表

乜依家係中共選舉? 乜你以為侵侵同拜登係參選中共總統? 你知唔知自己講緊咩,生活緊係咩時空,我唔係提過你回我之前經大腦? 你痴呆程度點解好似仲嚴重過拜登, 美國民調原來係幫中共選舉做架? 了解了解,哈 ...
無腦似係你,民調都信?呵

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-29 12:16 AM 發表

無腦似係你,民調都信?呵
你搞清楚民調係咩國家做,做咩既民調先啦,中共民調喎,9唔搭8

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]