• 瀏覽: 11,934
  • 回覆: 163
+8
水兵鬥海軍,
傻佬鬥癲佬。

拜登唔好輸呀, 我好想睇侵侵輸左發老脾會做啲乜. 
拜登加油. 

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-9-28 05:46 PM 發表
美國民主選擇,你喜歡,A餐:痴線    ,定    B餐:呆笨   的人做美國總統?
屆屆都唔係得2黨既候選人lor
重有C,D,E,F,G...…..餐

不過冇人點

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-9-28 05:02 PM 發表
老美大限難逃 ! 一個傻的一個呆的 !

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200927/photo/bkn-20200927160259802-0927_00972_001_01b.jpg?20200927223657

美國總統特朗普曾攻擊民主黨總統候選人拜登笨嘴拙舌,質疑他服藥改善表現。拜登上周六(26日)在電視直播中疑 ...
可能是真的,通過吸收他人生命,無限廷長性命

美國有3權分立無敵制度架ma
總統弱智有咩問題

冇咪搵隻狗做lor

老人痴呆 本來就是無藥可救的絕症,過多排自已係邊個都會唔記得,咁既人還能去當總統嗎?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-28 05:52 PM 發表

不過冇人點
好多跟尾狗根本唔知有C,D……餐。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-9-28 05:02 PM 發表
老美大限難逃 ! 一個傻的一個呆的 !

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200927/photo/bkn-20200927160259802-0927_00972_001_01b.jpg?20200927223657

美國總統特朗普曾攻擊民主黨總統候選人拜登笨嘴拙舌,質疑他服藥改善表現。拜登上周六(26日)在電視直播中疑 ...
大吉利是, 記返起前世事, 唔係好兆頭呀!!

若果我係有投票權,我都唔知應該點投

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-28 05:52 PM 發表

不過冇人點
從來只有兩黨玩晒,陪跑的是透明

同呆丸一個樣,選一個貪的

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-28 17:48 發表

其實屆屆美國選總統都好多候選人
2黨派2條廢人.............其他人會唔會有機會呢
真係選咗其他果啲, 立即比人暗殺都似

黃狗眼中的民主

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]