• 瀏覽: 565
  • 回覆: 13
+3
患有過度活躍症的18歲青年,聲稱參與社會運動時受朋輩影響,今年1月夥同兩名男子向葵涌警署停車場的閘門投擲汽油彈,企圖燒毀

被告陳俊輝報稱任職運輸工及音樂導師,據悉他有兼職教授鋼琴及小號等樂器。他承認於今年1月29日連同兩名身份不詳人士,企圖用火損毀葵涌警署內的警車;他另承認在葵涌金發工業大廈二期某單位內,管有11樽汽油彈、2支通渠水及3個玻璃樽,意圖摧毀或損壞財產。

抵能死啦個個犯法都話有病香港有病徵的曱甴真正要捉去驗清楚是否有暴力基因

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200928/bkn-20200928112000601-0928_00822_001.html

飯要一口一口食
縱火案底,呢世人俾度都唔使去了,旅遊簽證都未必攞到,一世做老本行~運輸工人。

引用:
原帖由 cmd1503 於 2020-9-28 04:25 PM 發表
縱火案底,呢世人俾度都唔使去了,旅遊簽證都未必攞到,一世做老本行~運輸工人。
唔係嘅去黃店可能比ceo佢做呢話晒“手足”

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-28 04:34 PM 發表

唔係嘅去黃店可能比ceo佢做呢話晒“手足”嚟
去龍X打工,隨時俾人搵板7就有份

引用:
原帖由 cmd1503 於 2020-9-28 04:37 PM 發表

去龍X打工,隨時俾人搵板7就有份
去魔童度去渣哥度囉

多得腦癌莊做示範

你呢個仆街代戴耀庭個仆街昆人出太子擺門想掟汽油旦去警署呀??點解灣仔區指揮官余sir佢地吾拉9你個假社工既???

一件豬hi學人去掂政治??

民建聯!!你班暗台獨執返你春天教會教會疴出黎舊屎未??

唔係罰2舊水搞掂咩?

Good job

違法達義   害人不淺 

黃色物體多數唔正常,鐵証如山

引用:
原帖由 1333333 於 2020-9-28 04:14 PM 發表 
患有過度活躍症的18歲青年,聲稱參與社會運動時受朋輩影響,今年1月夥同兩名男子向葵涌警署停車場的閘門投擲汽油彈,企圖燒毀

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200928/photo/bkn-20200928112000601-0928_00822_001_01b.jpg?20200928122755

被告陳俊輝報稱任職運輸工及音樂導師,據悉他有兼職教授鋼琴及 ...
開香檳喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]