• 瀏覽: 16,539
  • 回覆: 201
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 snooboy 於 2020-9-28 05:21 PM 發表
每日近十萬確診,咁凍死點都好過肺炎死,起碼當烈士有恩恤金呀

未必!

印軍有無羽絨風褸

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-28 04:31 PM 發表

Who is Peter?
傻H🤔🤔

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-9-28 04:33 PM 發表

印度調派大軍同坦克去對峙,老解帶麻辣火鍋食住去對峙,睇下邊個捱得耐
最多請埋敵人食火鍋,祇可用手!😂

山區唔係用移動炮台既咩?

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-28 05:34 PM 發表

唔多需要, 最緊要包住個死人頭
渣電單車吳駛頭盍

係咪用㗎喱做燃料?

內面加個炭爐,燒炭,應該可以。。。哈!

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-28 04:46 PM 發表

你用個電話去打仗?
開po公審掛

引用:
原帖由 ~JW 於 2020-9-28 05:12 PM 發表

現今中國打仗唔係鬥人多既人海戰術, 鬥導向飛彈及飛彈殺傷力
阿三腦迴路非同尋常,當年毛主席想了10天10夜也沒想明白印度為何要搞中國。
當今自然也難循常規思維搞明白阿三的想法。
以非常規的想法去看:阿三賭中國不願意和它大打,不想把戰爭擴大化。
所以阿三如果在某時候突然進攻以拔除我軍前線哨所為目的,它賭我軍為避免戰爭擴大和失控,不會去攻擊印軍的縱深大本營,而是會在前線和印軍進行陣地爭奪戰。投入的僅僅是地面火力。
如此印軍的人數優勢和先手優勢就很大。

有香討朱仔成將軍統領,美國都投降

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-28 03:46 PM 發表
中印邊境局勢緊張,印軍日前調派大量禦寒物資往拉達克地區,或準備與解放軍長期對峙。印媒近日報道,印軍在該地區除部署大量T7...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200928/photo/bkn-20200928040002897-0928_00952_001_01b.jpg?20200928041611

阿差成日耀武揚威, 中印邊境唔係山地咩? 印裝甲 ...
以卵擊石

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]