• 瀏覽: 894
  • 回覆: 20
+4
十一國慶將至,基於疫情尚未「斷尾」,不論民間抑或官方的國慶飲宴一律叫停,以免成為播毒溫床。港府高層更溫馨提示各級官員盡量避免出席相關場合。不過,最少兩名建制中人透露,中聯辦近日向不...

睇完真係火滾, 你地班建制派想唔做野? 國慶呀, 你同我搞好d 呀。 學人有微言, 又話驚限聚令, 又話驚傳播, 你老味呀! 冇我地中聯辦, 你有得做議員? 入行會? 你們有聽過食君之祿, 擔君之憂呀!? 再比我地中聯辦聽到, 全撚部換走!

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2591654/中聯辦力谷賀國慶+建制憂變傳播群組

引用:
原帖由 藍屎豬西 於 2020-9-28 03:30 PM 發表
十一國慶將至,基於疫情尚未「斷尾」,不論民間抑或官方的國慶飲宴一律叫停,以免成為播毒溫床。港府高層更溫馨提示各級官員盡量避免出席相關場合。不過,最少兩名建制中人透露,中聯辦近日向不...

睇完真係火滾, 你地班建制派想唔做野? 國慶呀, 你同我搞好d 呀。 學人有微言, 又話驚限聚令, 又話驚傳播, 你老味呀! 冇我地中聯辦, 你有得做議員? 入行會? 你們有聽過食君之祿, 擔君之憂呀!? 再比 ...
等睇啲廢中廢老聚埋一齊互相感染然後死全家

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-28 03:33 PM 發表

你唔會老

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-28 03:33 PM 發表

喂喂, 講緊唔忠誠既建制派, 麻煩唔好離題

引用:
原帖由 藍屎豬西 於 2020-9-28 03:30 PM 發表

睇完真係火滾, 你地班建制派想唔做野? 國慶呀, 你同我搞好d 呀。 學人有微言, 又話驚限聚令, 又話驚傳播, 你老味呀! 冇我地中聯辦, 你有得做議員? 入行會? 你們有聽過食君之祿, 擔君之憂呀!? 再比 ...
兩名建制中人是否黎智英和李柱銘???

吊你班反中建制又做新聞屈9中聯辦??

民建聯你班仆街同特9英系香港搞外圍~whatsapp/fb/TG/wechat/line爆L哂又用返QQ呀??

你班仆街黑社會當中央系死既!!!

馬交賀特首麻煩你叫司警查哂澳門所有賭牌睇特9英個仆街同建制搞乜L野!!!

號稱建設力量的仲想歷史重演,俾人唱通街兼無助疫情的事,你就繼續搞啦,但負能量滿街,連正常人也會看不過眼架!!

附件

Capture.PNG(608.51 KB)

引用:

唔爆疫點攬炒?

傳:黑暴話會非法遊行,將病毒傳俾200幻福佳!
利申:黑衣暴畜死全家!

e家D所謂新聞求奇句就得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]