• 瀏覽: 21,986
  • 回覆: 232
  • 追帖: 2
+20
文匯網是香港文匯報全資附屬網站,面向全球華人,溝通兩岸三地,每日提供大量及時準確的新聞及資訊。

"雙節日"泛民黑暴又組織去亂港襲警,這幫人無惡不作,警方真的別再手軟這批仆街,見不對路就開炮射瓜呢班人渣來平亂,中央跟香港市民會支持你們警方的

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202009/28/AP5f7160c2e4b0ac3aac4ea6d7.html

我信鬼,前年咁勇猛,咁好機會都唔敢。依家人小先話帶槍襲警?絕對會比警察一槍收皮。。。未聽果班系外國既人亂講。佢地收住錢,你就攞命博。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-28 03:13 PM 發表
我信鬼,前年咁勇猛,咁好機會都唔敢。依家人小先話帶槍襲警?絕對會比警察一槍收皮。。。未聽果班系外國既人亂講。佢地收住錢,你就攞命博。
話也不是,黑暴帶刀當衆剌警頸來攞命都做得出,警察明知咁高危也用生命站出來保護市民,他們給黑暴來傷半點也不值得的,市民的我們當天在街上要配合警方指示來走動,可以的話在街上不妨見到警察大家要高聲向他們說句加油及支持

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-28 03:22 PM 發表

話也不是,黑暴帶刀當衆剌警頸來攞命都做得出,警察明知咁高危也用生命站出來保護市民,他們給黑暴來傷半點也不值得的,市民的我們當天在街上要配合警方指示來走動,可以的話在街上不妨見到警察大家要高聲向他們說句加油及支持 ...
如果唔係前幾日拉左粉嶺果兩母子, 起左大批武器, 那支胡椒球槍好可能會用來嫁禍俾差人

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-9-28 03:38 PM 發表

如果唔係前幾日拉左粉嶺果兩母子, 起左大批武器, 那支胡椒球槍好可能會用來嫁禍俾差人

會架,呢班泛民跟黑暴死仆街沒藥可醫,為達到傷警亂港給白人來讚賞目的下,背後有幾邪惡得幾邪惡

其實係咪拉得?網上煽動犯法

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-28 03:10 PM 發表
文匯網是香港文匯報全資附屬網站,面向全球華人,溝通兩岸三地,每日提供大量及時準確的新聞及資訊。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202009/28/5f71604be4b0a646c7daf316.png

"雙節日"泛民黑暴又組織去亂港襲警,這幫人無惡不作,警方真的別再手軟這批仆街,見不對路就開炮射瓜呢班人渣來平亂,中央跟 ...
疫情過後 都唔會有好日子過

引用:
原帖由 間條無料 於 2020-9-28 03:46 PM 發表

疫情過後 都唔會有好日子過
那要看市民大家能否集夠人氣站出來支持警方反黑暴,有了治安壓到疫情後,跟上央指示香港一切會好上來的

班曱甴集體打手槍, 何其壯觀呢

躲在TG煽暴,叫人驚就不要出來,出來就不要驚。哈哈…咁誰一直龜縮在TG背後?最驚咪佢自己囉!

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2020-9-28 03:56 PM 發表
班曱甴集體打手槍, 何其壯觀呢
咁就要事前通知女仕們迴避一下

冷氣軍師又叫人衝

希望警方能抽出呢的冷氣軍師!用國安法懲治!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-28 03:13 PM 發表
唔好唔信上年係有曱甴用槍架

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-9-28 04:34 PM 發表
希望警方能抽出呢的冷氣軍師!用國安法懲治!
肯定拉唔晒查不到,播毒網站跟帖文者多在境外運作,除非香港政府恨心啲學內地果套直接建防火牆,全部資訊及app經政府審核後才放給香港人看。。。不過這做法相信好快香港照跟,只能怪香港泛民跟黑暴拉上外國反華亂港勢力死心不熄不停攪事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]