• 瀏覽: 22,054
  • 回覆: 18
  • 追帖: 2
+20
文匯網是香港文匯報全資附屬網站,面向全球華人,溝通兩岸三地,每日提供大量及時準確的新聞及資訊。

"雙節日"泛民黑暴又組織去亂港襲警,這幫人無惡不作,警方真的別再手軟這批仆街,見不對路就開炮射瓜呢班人渣來平亂,中央跟香港市民會支持你們警方的

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202009/28/AP5f7160c2e4b0ac3aac4ea6d7.html

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-28 03:13 PM 發表
我信鬼,前年咁勇猛,咁好機會都唔敢。依家人小先話帶槍襲警?絕對會比警察一槍收皮。。。未聽果班系外國既人亂講。佢地收住錢,你就攞命博。
話也不是,黑暴帶刀當衆剌警頸來攞命都做得出,警察明知咁高危也用生命站出來保護市民,他們給黑暴來傷半點也不值得的,市民的我們當天在街上要配合警方指示來走動,可以的話在街上不妨見到警察大家要高聲向他們說句加油及支持

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-9-28 03:38 PM 發表

如果唔係前幾日拉左粉嶺果兩母子, 起左大批武器, 那支胡椒球槍好可能會用來嫁禍俾差人

會架,呢班泛民跟黑暴死仆街沒藥可醫,為達到傷警亂港給白人來讚賞目的下,背後有幾邪惡得幾邪惡

引用:
原帖由 間條無料 於 2020-9-28 03:46 PM 發表

疫情過後 都唔會有好日子過
那要看市民大家能否集夠人氣站出來支持警方反黑暴,有了治安壓到疫情後,跟上央指示香港一切會好上來的

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2020-9-28 03:56 PM 發表
班曱甴集體打手槍, 何其壯觀呢
咁就要事前通知女仕們迴避一下

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-9-28 04:34 PM 發表
希望警方能抽出呢的冷氣軍師!用國安法懲治!
肯定拉唔晒查不到,播毒網站跟帖文者多在境外運作,除非香港政府恨心啲學內地果套直接建防火牆,全部資訊及app經政府審核後才放給香港人看。。。不過這做法相信好快香港照跟,只能怪香港泛民跟黑暴拉上外國反華亂港勢力死心不熄不停攪事

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-28 04:42 PM 發表

11655399 11655400 唔好唔信上年係有曱甴用槍架
看回上圖,中央更要恨心對香港專政,國安法要跟內地看齊,最重要是審案及判監同要直送內地才夠阻嚇力

引用:
原帖由 任砌天使雞 於 2020-9-28 05:58 PM 發表
警察要好好保護自己,有咩唔對路格殺勿論。警察保護唔好自己如何保護市民免遭恐怖份子禍害呢。
只能說香港警察對黑暴仔太仁慈下不了手。。。大家看看我們香港警察歷史就知,在捉軍火大賊時不是二流貨表現,槍林彈雨捉賊時,香港警察從沒退縮

引用:
原帖由 Rider 於 2020-9-28 08:46 PM 發表

千其唔好......你大聲話支持警察,之後就會被黑衣人跟蹤然後私了、圍毆。
之前有個議員助理就係比人圍。
又有個律師當住堵路既人話佢地會比警察拉,結果比人圍毆私了,差D命都無埋。
拜託...大家做事要冷靜理智......
十月一千其唔好衝動,更加唔好帶乜野武器護身、去衝......唔好亂離呀...比人私了果D都係當面起衝突搞成咁.... ...
香港就死在這裡,黑暴私了人就可以,警察槍傷黑暴時他們又叫生叫死。。。上年最亂時防暴在地鐵站或街上,我也常聽到市民向警員高聲說支持他們,當然不是站在黑暴人群人來叫。

引用:
原帖由 pig00083 於 2020-9-29 08:20 AM 發表

今次香港警察應該用美國標準啦!有槍形物體即時開槍!依幾日就先拉網上嗰班!
香港警察,誰上街作反就捉誰

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-9-29 09:35 AM 發表

槍都未開過,就算俾你帶槍,你識開咩?
老弟你想親身試試我警槍法嗎??

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2020-9-29 09:36 AM 發表
見到手拎汽油彈的, 立即開槍啦, 
咪呢頭捉, 個頭放.
總要一次性清暴,警方十一應來一次大抓暴,別再忍手留情對呢班人渣戲子,正常香港人忍呢班黑暴太耐了

引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 2020-9-29 09:55 AM 發表
我相信香港警察,最近先KO痴左線軍火母子,
香港要拎倒黑巿手槍?其實係等於放風比差佬捉

上年係人渣大學實驗室做汽油彈工場,
警察咪要等弱智大學生佔領校園去清場先剷除倒,
日防夜防,家賊難防,
好彩有國安法,學生都照拉去臭格 ...
師兄你講得好啱,香港現在死在"家賊"手上,所以我們還有良知香港人要站在一起來支持香港警察嚴正執法,這是唯一香港出路

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-9-29 10:05 AM 發表

我係講黑暴啊
那請埋師兄你要站在一起來支持香港警察嚴正執法,這是唯一香港出路

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-9-29 10:12 AM 發表

一定啦,一定支持,每次我見到阿sir都會講聲加油!
利申自己,我在安全情況下遇上警察,男人老狗的我也會當面叫 "阿Sir加油"

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]