• 瀏覽: 21,118
  • 回覆: 232
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 奇想二三 於 2020-9-28 15:57 發表

躲在TG煽暴,叫人驚就不要出來,出來就不要驚。哈哈…咁誰一直龜縮在TG背後?最驚咪佢自己囉!
死曱甴講就兇狠,做就碌拎

熱賣及精選
全班黃c都冇腦你用真槍實彈,之後特區政府會點,阿爺會唔做嘢?國際社會會當你哋係恐佈份子,全部收聲(除了老美)
記住,中印咁大獲,雙方軍人都唔敢用真槍

喺鍵盤打一堆字, 就呃到仙傻仔出嚟, 好大機會昆咗班蠢人出嚟, 佢哋就以逸待勞, 匿喺鍵盤背後睇戲

黑暴曱甴就是沒有好下場!

引用:
原帖由 willy222 於 2020-9-28 07:05 PM 發表

實彈對付啦, 呢班友唔見棺材唔流眼淚。
5好打頭,打春

班傻西最緊要出動,唔係點睇到第日報紙頭版~一搶打爆春代

洗米華洗黑錢單嘢已經爆話黑暴冇膽, 所以有咁多槍械爆炸品, 都搞唔出咩花臣

遲早有暴民武器升級,出刀劈斬人。手鎗難又貴。子彈黑市都$ xx.00 / 粒

曱甴黃畜
死不足惜

又叫人去送頭。仲有冇人聽班硬膠點呀。

用嗰度打飛機就得。水槍就帶出街。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-28 03:13 PM 發表

我信鬼,前年咁勇猛,咁好機會都唔敢。依家人小先話帶槍襲警?絕對會比警察一槍收皮。。。未聽果班系外國既人亂講。佢地收住錢,你就攞命博。
有見地!

警方追擊香港塔利班

而家佢哋專搞國慶同中國節日,正仆街

引用:
原帖由 門前送行 於 2020-9-29 01:39 AM 發表

全班黃c都冇腦你用真槍實彈,之後特區政府會點,阿爺會唔做嘢?國際社會會當你哋係恐佈份子,全部收聲(除了老美)
記住,中印咁大獲,雙方軍人都唔敢用真槍 ...
佢哋就係想國慶日有流血事件,咁先可以真正變成佢哋心目中嘅國殤日。佢哋用心係非常歹毒,等香港無得開開心心迎國慶

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]