• 瀏覽: 4,499
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
英國剛剛兩星期前開學,不少家長已送子女回英國上學。

誰知,英國再次肺炎大爆發,英國傳有學校出現600新增個案。

剛回香港的家長即時為子女再買機票回港!機票價錢正是直線上升,因為有航班回港的只有二三家公司!要買就快手!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-9-28 01:40 PM 發表

剛回香港的家長即時為子女再買機票回港!機票價錢正是直線上升,因為有航班回港的只有二三家公司!要買就快手! ...
手足堅持一下啦!
明年一月 就是  准英國公民  喔!!

回覆 引用 TOP

英國醫療不及香港嗎?

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-28 02:35 PM 發表

英國醫療不及香港嗎?
認真。。。。簡直笑話🤔🤔

歐美每年流感死無數人, 所以佢哋其實真係覺得 nCoV 冇咩野, 直至染咗先發覺中伏.
果邊唔使黑暴搞非法集會黎播毒, 因為每日都係毫無防疫意識咁樣生活, 亦唔需要黑醫護罷工黎做勢, 因為你冇咩野佢哋係唔會采你.

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.

回覆 引用 TOP

今晚,Wales 有三分二地區lockdown!

回覆 引用 TOP

金毛首相又要封關防疫
英國人....又黎,唔好掛...大家要出黎抗爭
人性上第一次仲忍受,第二次要再封,睇怕難上加難
尤其係歐美社會奉行個人自由,自由人權大過天
戴個口罩都唔肯,仲話強逼戴違反人權喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-28 02:43 PM 發表

認真。。。。簡直笑話🤔🤔
英國醫療福利遠不及香港, 不容置疑。

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-28 05:56 PM 發表

英國醫療福利遠不及香港, 不容置疑。
唔好咁直,好多人接受唔到🤔🤔

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-28 02:35 PM 發表

英國醫療不及香港嗎?
首先,你要有$$$$$

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-9-28 01:40 PM 發表

剛回香港的家長即時為子女再買機票回港!機票價錢正是直線上升,因為有航班回港的只有二三家公司!要買就快手! ...
標題打錯字,「逃」唔係「跳」

回覆 引用 TOP

學生不必太害怕,染上了也無大礙,發燒幾天就好了,不少人甚至無症狀。
不必來回飛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-9-28 06:50 PM 發表

首先,你要有$$$$$
這正是港生再逃回香港的原因

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-28 06:47 PM 發表

唔好咁直,好多人接受唔到🤔🤔

回覆 引用 TOP

Manchester Metropolitan University - where about 1,700 students have been told to isolate for a fortnight after 127 tested positive for the virus

Glasgow University - where 600 students were told to self-isolate after 172 tested positive

Queen's University Belfast - 100 students have been told to self-isolate after 30 positive cases

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]