• 瀏覽: 19,984
  • 回覆: 384
  • 追帖: 1
呢啲判囚消息,喺連登完全搵唔到,可見黃人永遠都只文宣美好嘅野,唔講就諗住冇人知暴動會判監

熱賣及精選
仲有幾多黃絲曱甴做旁聽呢?

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-9-28 03:22 PM 發表

仲有幾多黃絲曱甴做旁聽呢?
痴瘋又要發動曱甴圍剿胡官喇

優秀嘅細路
人生更精彩

幾年時間,有機會由昆蟲變番做人
我都用咗十幾年,先稍稍睇得明白64。坦白說當年100%香港人以為架坦克壓死咗果個人,我同d同學有搞集會,又喊哂又鬧爆大陸。後未先發覺好多嘢係流。咁先睇得通黑記同聞屎派d套路。

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2020-9-28 12:07 PM 發表

又一件信連登廢物文宣話未打死人都未算有罪既廢物
其實每次有啲咁嘅小朋友中毒,應該查下佢地 學校&老師有冇問題🤔🤔

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-9-28 03:25 PM 發表

痴瘋又要發動曱甴圍剿胡官喇

呢條縱火罪最高判老終,唔好彩畀佢掟中,有機會死好多人,依家只判三年十個月,都幾乎係放生啦,仲要圍?其實律政司應該要上訴加刑。

引用:
原帖由 kopahin 於 2020-9-28 12:14 PM 發表

手足無篤灰自己受,12門徒醒定d呀,朱議員有晒你屋企人資料架
黑社會啊。。。。。。🤔🤔

又比手足送一

引用:
原帖由 一休門生 於 2020-9-28 01:23 PM 發表

掟汽油彈應該全部咁判(案例)
我估計法官用6年作為量刑起點(認罪扣三分一,年輕+初犯再扣兩個月)

以擲汽油彈無傷人,我認為判刑合適(真係好少有)

wonderful life...

等出來後就找公狗黨找埋條尾數啦!

衣家有個錯覺……有人認罪先告得入,一唔認就輸!

有請小鳳姐

引用:
原帖由 freddieking 於 2020-9-28 01:04 PM 發表

少不更事係可悲,但係黃狗曱甴有好多係3,40歲至6,70歲,呢班畜牲係成年人,支持破壞香港社會嘅賤種
跟你說,這些幾乎都係分吾到社會成果既死窮奴

引用:
原帖由 jj138 於 2020-9-28 03:43 PM 發表

呢條縱火罪最高判老終,唔好彩畀佢掟中,有機會死好多人,依家只判三年十個月,都幾乎係放生啦,仲要圍?其實律政司應該要上訴加刑。
師兄,如果識講道理就唔係曱甴啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]