• 瀏覽: 1,125
  • 回覆: 23
引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-28 10:29 AM 發表
陳同佳涉嫌在台灣殺害女友潘曉穎後潛逃回港,其後因洗黑錢案入獄。去年10月23日他刑滿出獄,曾在全港市民面前聲稱會到台灣自首投案,但諾言至今仍未兌現。過去2年7個月,一直承受喪女傷痛的潘媽媽日前接受《蘋果》訪問,向陳同佳發出最後通牒,要求他在出獄滿一年前履行赴台自首的承諾,可是...

https://hk.appledaily.com/resizer/aKPPddXZBizoYmL3jZ_c8AA ...
又係朱西迪上身,亂說歪理

無罪釋放,咁就唔要住安全屋

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-28 10:29 AM 發表
陳同佳涉嫌在台灣殺害女友潘曉穎後潛逃回港,其後因洗黑錢案入獄。去年10月23日他刑滿出獄,曾在全港市民面前聲稱會到台灣自首投案,但諾言至今仍未兌現。過去2年7個月,一直承受喪女傷痛的潘媽媽日前接受《蘋果》訪問,向陳同佳發出最後通牒,要求他在出獄滿一年前履行赴台自首的承諾,可是...

https://hk.appledaily.com/resizer/aKPPddXZBizoYmL3jZ_c8AA ...
單程機票台灣一定唔俾你上機..

不如問下12暪徒和高雄五隱點搵船去鬼島仲好啦...

蘋果好賤,殺你全家,可以咩事都無。哩D咩企業啊。。
食屎啦。。

又係真老媽有無驗DNA架

引用:
原帖由 szokay 於 2020-9-28 11:11 AM 發表
蘋果好賤,殺你全家,可以咩事都無。哩D咩企業啊。。
食屎啦。。
佢老母可能收左毒果唔少錢,日日話吶喊!

因為台灣好L臭串囉.

阿伯有!!!死去台灣駐港辦事處搵蔡英文幫你!!吾系成9日俾民建聯呢班暗台獨推出黎哭哭啼啼!!!!

之前台灣話唔批佢入境,只可以來香港帶走,心中有數

過海就神仙啦,
殺人罪BOR, 
E+係香港無罪人一個, 
返去做乜.
多謝犯民大力吹盲反政府. 

萬能插蘇 X 冷血殺人狂徒,  遇人不淑,  帶眼識人,  怨天尤人,  最重要是台灣佬玩嘢,  唔發入台證,   點入境........   同佢癲,  被人玩死......

呢個潘媽真係極端香港人,之前受人介紹去搵建制,覺得無效,革命黨就去搵佢,宜家成為革命工具 .... 正常香港人係咪要咁樣極端"吶喊"? 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]