• 瀏覽: 1,054
  • 回覆: 20
昨日(27日)下午5時許,上水清河村一名16歲少女報案,指早前在沙田廣源村一處梯間,被一名16歲姓廖的少年強姦。警方初步調查,將涉嫌強姦的廖拘捕,救護員將她送院檢查,沙田警區刑事調查隊正跟進案件。

16歲就敢做36歲人唔敢做嘅事,牛偪!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200928/bkn-20200928031800190-0928_00822_001.html?refer=hn1

違法達義
只怪我哋跟唔上潮流

而家香港黑暴所謂的民主,係四圍破壞香港,強姦婦女,暴打巿民,黃法官縱暴!

香港那過百件天使已成功洗腦班曱甴性侵上癮!

日日被黑暴影響,呢個一定又係優秀嘅細路。

引用:
原帖由 夏天嘅風 於 2020-9-28 09:05 AM 發表
昨日(27日)下午5時許,上水清河村一名16歲少女報案,指早前在沙田廣源村一處梯間,被一名16歲姓廖的少年強姦。警方初步調查,將涉嫌強姦的廖拘捕,救護員將她送院檢查,沙田警區刑事調查隊正跟進案件。

?2020092 ...
違法達到傳宗接代既義務..

引用:
原帖由cwilson1于2020-9-28 09:11 AM發表而家香港黑暴所謂的民主,系四圍破壞香港,強姦婦女,暴打巿民,黃法官縱暴!

呢啲高喊民主自由的垃圾只係唔想遵紀守灋,周圍作惡怕被制裁先攞人權做幌子。

引用:
原帖由飛天盒仔于2020-9-28 09:12 AM發表日日被黑暴影響,呢個一定又系優秀慨細路。
呢種垃圾只能嚴懲。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-28 09:14 AM 發表

違法達到傳宗接代既義務..
自由地屌閪

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-28 09:11 發表
而家香港黑暴所謂的民主,係四圍破壞香港,強姦婦女,暴打巿民,黃法官縱暴!
居功至偉係黃枉髮,勁呀!!隻手大過個天呀!!勁!!

勇武手足

合理

16歲年青男有抱負有理想 佢去強姦係想喚起全部香港人毋忘極權港共強姦民意

16歲優秀嘅細路有訴求 但16歲女好冷漠唔聽民意又唔咨詢

16歲優秀嘅細路於是違法達義 以強姦制服16歲女的冷漠 並承諾強姦完16歲女後會還返個美好香港俾真香港人

抗爭何罪?

結論 強姦冷漠16歲女係為香港好係民主表現

16才少年話做了一件所有人想做又唔敢做嘅樹,咁優秀毛理油判囚🤔🤔

優獸少年習慣食免費天使改不了

如果唔係自己認罪, 又好難告得入...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]