• 瀏覽: 3,565
  • 回覆: 9
謝分享🤔🤔

熱賣及精選
引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-9-28 12:45 PM 發表

多謝支持 !!!
西人的豉油文煮真的唔適合我地🤔🤔

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-9-28 01:57 PM 發表

可以發動  抵制中秋節   拒食 月餅  先!!
試下啦!!!
有啲人本身唔食月餅🤔🤔

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-9-28 02:17 PM 發表

可以 呼籲他人 一起罷食嘍!!

抵制中國節  拒食中餐!!

先去中     再全盤西化!!

只過 聖誕節、萬聖節、復活節、情人節、美國獨立日、愚人節等!!即可! ...
太多腦殘🤔🤔

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-9-28 02:29 PM 發表

三人 可成虎也!!
200+1幻腦殘成 災害🤔🤔

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-9-28 02:56 PM 發表

船到江心補漏 ~
為時晚矣!!
反正這班腦殘永遠係傷講嘅負資產🤔🤔

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-9-28 05:34 PM 發表

其實美國E+咪一樣搞到一鑊泡 ...

我覺得可能更大程度係同發展有關 , 美國之前300經濟都係上升期
係上升期既國家其實咩野制度都係好既 ...
班黃人成日話港英政府好 , 咩港英政府有民主咩???
其實講緊既咪又係經濟增長 ...

有人又話回歸後增長低左 , 咁當然拉 !!!
國際公認人均年收入23000美金為高收入國家 , 香港係90年代中期 ,
己經達到左 .. ...
其實佢地應該08年已經要屎,只係靠印大富翁錢由全世界分擔才能苟延殘喘🤔🤔

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-9-28 07:49 PM 發表

講真 , 世界係美國話事之下 , 佢自己唔會死 ...
如果佢死左 , 全世界亦唔知點樣好
一齊屎😰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-9-29 11:01 AM 發表

果班聰明仔以為香港攬炒後 , 美國會接收香港難民 ...
會 , 黃芝鋒果幾個羅 !!! 幾時到你丫
尾國正策一個都唔收,痴瘋呢啲最好係傷港消費到唔存在,只有屎人才可以免費用嚟消費, 然後繼續第二個腦殘頂上, 呢個材符合尾各嘅 經濟 標準🤔🤔

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-9-29 04:22 PM 發表

同意 ... 所謂 "偽旗行動" 就係咁解
可惜班腦殘以為有大佬照好威威🤔🤔

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]