• 瀏覽: 41,192
  • 回覆: 495
+12
引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-9-28 12:18 AM 發表
大公文匯全媒體報道:去年修例風波期間,一向言行出位的港台記者利君雅在出席政府及警方記者會時,與煽暴派沆瀣一氣,聲大夾惡地質問特首及警方,企圖令記者會變「批鬥會」。今日(27日)有消息指,港台將重新啟動針對利君雅去年7月至11月期間表現和行為的相關投訴調查,並決定延長利君雅的試用期120日。
全國政協副主席梁振英在社交平台發文表示,利君雅的表現有違基本禮貌,如果是在英國或美國同類的記者招待會上發生, ...
希望佢自己作出檢討

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 D74獨裹鑽帖猿 於 2020-9-28 06:32 AM 發表

為了表現和博出位,做場好戲給香港電台的黃絲反中老細欣賞。
不過林鄭懦弱無能,被條差妹羞辱,仍然像鵪鶉一樣,不敢強硬回應!
其實,全部都係廢,冇人敢郁呢啲山頭主義,講台呢啲情況都唔止一年兩年發生,發生咗成廿幾年,一直都冇人敢郁,結果搞到毒瘤越嚟越大,所有部門阿一,想郁都郁唔到,結果就避,真正作惡嘅並唔係啲阿一阿二,係啲阿三阿四,講台至黃的係條大肥婆黃金乜,呢啲毒瘤唔敢清除,一日都不得安靜。

養狼狗,咬心口,執左佢啦!

巴基燥狂閪根本精神病

引用:
原帖由 JIMMY368 於 2020-9-28 02:34 AM 發表
支持利君雅

引用:
原帖由 62448958 於 2020-9-28 04:14 AM 發表
當日寸到飛起,正常人都睇唔過眼,當自己係乜水,係香港咁寸。
因為正苦官員無能🤔🤔

試用期完就cut啦,重喺度拖,過左試用期重得了?

沒收簽証,趕佢翻印度受把,咩身份?攪亂香港想出位,諗起悲哀!

甘能型咪唔好接受延長試用期

港台不清走垃圾,永遠沒清流。希望試用期滿後,踢走件垃圾。

引用:
原帖由 泛民假仁假義 於 2020-9-28 06:37 AM 發表

支持佢返印度為糧支搵食!
印度佬強完佢,唔知會唔會更囂張呢?

如果喺北韓已經罰被同鄉吊屎忽

對敢言記者迫害,製造白色恐佈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]