• 瀏覽: 25,205
  • 回覆: 395
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-27 03:25 PM 發表
陽光下
比陳乜霖更細
又係無可疑,天有眼會有報應的

講到亂晒籠

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-27 05:01 PM 發表

毒果、01、講台傷台
講完
香港 01 係自己人

又係嗰句, 香港強姦判4年, 殺人喎, 咪坐多20年就放監

但在大陸, 會判死刑, 讓死者瞑目

所以, 大陸會公正好多

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-9-27 03:01 PM 發表

但願來生不做共產國家嘅人
似足你黃種人中國種,但西口西面正外國法蘭西人。

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-9-27 02:55 PM 發表
廣西南寧橫縣早前有一名13歲少女被陳屍在一處水塘,警方一開始認為不存在刑事犯罪,出具不予立案通知書。不過,少女的父親張先生卻發現,女兒手機

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... bDmZzrDpyjuNKso7jSo

估計對方唔係一般人 : ...
影射陳彥霖,雖然依度好多藍絲,但理性討論你們真的相信一個女仔自殺會全裸比人睇全相??

引用:
原帖由 一風堂 於 2020-9-27 05:14 PM 發表

似足你黃種人中國種,但西口西面正外國法蘭西人。
共產國家係西方鬼佬野嚟

黨話冇事就冇事
再嘈告你癲覆國家政權

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-27 04:06 PM 發表

只係想問
陳同佳幾時去台灣自首?
走咗去台灣嗰五xx 究竟現況係點樣?
陳同佳不會自首,當初只是說給你們聽聽,台灣講明依法處理,你是同佳還會過去嗎?同佳注定逍遙法外

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-9-27 04:20 PM 發表

但香港 01 係共媒嚟
乜你唔知香港分分鐘連中國領事館都有反中亂港人士咩,香港係一個公然培養漢奸嘅地方嚟

引用:
原帖由 23337799 於 2020-9-27 05:21 PM 發表
陳同佳不會自首,當初只是說給你們聽聽,台灣講明依法處理,你是同佳還會過去嗎?同佳注定逍遙法外
冇所謂 佢哋消費員女死者 而家咪開始消費另外一個囉
從來佢哋只係炮灰
所以應該考慮嚟緊嘅政制應該點行

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-9-27 03:01 PM 發表

但願來生不做共產國家嘅人
但願你來生做美國女難民!

引用:
原帖由 guydan 於 2020-9-27 03:51 PM 發表
網上看到新聞就自已刪d減d就當自已新聞?
連標題都特別起得有誤導性
原來的報導有講清楚
最初發現時是6月當地警察冇發現手機~初步調查後認為涉刑事犯罪才發不立案通知
到9月死者父才把視頻交上一級警局
收到視頻後就提出復核
而最新通報是表明初查視頻是網上視頻~而其他情況也在進一步調查中
但只看這標題和刪減過的內文
就是一付警察又在包庇什麼人把強姦案不立案一樣
其目的基本就是用來抹黑大 ...
就算單單係報導所指既內容,起碼都睇到國內已有進步。
單案可以暴光又可以上訴,以已比以前文明了!
希望中國日後會做得更好!
但香港就以偏概全,好似倒退緊咁!

內地就是這樣啦

少女父親想顛覆國家政權

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]