• 瀏覽: 1,974
  • 回覆: 32
+4
黑泛暴廢青終於完全製造:生逢亂世,民不聊生的香港了!
香港之有今日咪要多謝班仆街黑暴廢青囉!
而家好囉!
知道乜嘢叫做自作自受了!

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200927/00174_001.html

一年半前繁榮安定的香港!
忽然出現了一班白痴仔話:
自己生逢亂世及活在民不聊生的香港!
結果用極端暴力:
殺人放火、破壞私人及政府財物!
恐嚇及威迫良民百姓必須跟從他們的政治取向!
否則就要動用殘酷的私刑傷害及羞辱無辜市民!
現在報應來了!
真係自作孽不可活!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-27 12:40 PM 發表
但數據經濟增長強勁 ~想點
咁即係有人又做假數據!
香港年輕人仍然是快樂無憂及豐衣足食的一群?
真係香港仆街唔好喊!

引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-9-27 12:38 PM 發表
一年半前繁榮安定的香港!
忽然出現了一班白痴仔話:
自己生逢亂世及活在民不聊生的香港!
結果用極端暴力:
殺人放火、破壞私人及政府財物!
恐嚇及威迫良民百姓必須跟從他們的政治取向!
否則就要動用殘酷的私刑傷害及羞辱無辜市民!
現在報應來了!
真係自作孽不可活! ...
班曱甴求仁得仁

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-27 01:12 PM 發表

11651332 班曱甴求仁得仁
而家唔知班廢青會否要求黑暴泛民提供職位給他們嗎?

唔L係喎, 出面好多超市都請雜務員喎, 點會搵唔到嘢做呀?

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-27 01:32 PM 發表
唔L係喎, 出面好多超市都請雜務員喎, 點會搵唔到嘢做呀?
仲有冷氣街市大把請人……不過班學牲掟氣油彈掟磚同裝修人哋鋪頭就叻叫佢哋返工就……

啲黃屍白痴同大學牲要攬炒要三罷嘛!依加求仁得仁啦!🤣🤣🤣

附件

_2019090108180259435.jpg(200.6 KB)

69410048_1663927453741576_4767606602721132544_n.jpg(116.15 KB)

奸邪妖獸一番「努力」,終達成「攬炒」夢。

大磚生成功攬炒,弓起哂!

只有1個失業算好好啦,如果8個青年5隻曱甴1隻天使,咁就麻煩

唔夠慘, 最好慘多10倍就火多

班YC廢青食屎啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]