• 瀏覽: 17,172
  • 回覆: 21
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-29 04:03 PM 發表

你總算承認美國係為自己私利而打壓, 而唔係真係因為中國做錯咩衰野. 你明就好啦.
係保護自己加懲罰強國而打壓。

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-29 04:04 PM 發表

今日都一樣係得美國話中國係威脅喎. 你唔好將自己的幻想當係真先得架.
淨係五眼聯盟都五個啦,識數手指未呀,傻毛。

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2020-9-29 06:06 PM 發表

果啲係唔係間碟我唔知,但從古至今有邊個國家無派間碟去其他國家,美國甚至連自己盟友總統都要竊聽,我係想唔到你可以低能到拎呢啲咁無聊嘅野黎講,或者可能你真係只係無知。 ...
咁即係你都覺得強國有派間諜去人地國家做滲透啦。咁人地要反擊都係出師有名。

引用:
原帖由 門前送行 於 2020-9-29 06:13 PM 發表

變左懲罰自巳
係就好呀,你快啲支持老美多啲制裁啦,傻毛。得把口硬。

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-29 10:58 PM 發表

咪又係美國同佢嗰4條馬仔。仲要4條馬仔入邊唔係全部都撐美國來同中國作對,何來5個國家?你果然連手指都唔識數。
唔咩唔係,唔同你逐個講,有多一個都已經唔係得老尾話強國係威脅啦,傻毛講野總係亂七八糟。

附件

Screenshot_20200930-080607_Samsung Internet.jpg(229.23 KB)

Screenshot_20200930-080607_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2020-9-30 05:45 AM 發表

第一,我無講有定無,美國話中國有派間碟,從來都無實則證據。
但美國肯定有,因為已經證據確鑿,係不爭嘅事實。
人地一直拉緊強國間諜,強國有無拉到人地間諜?係人地無間諜,定強國無能力拉?

蓬佩奧稱中國駐紐約總領館是「間諜中心」 料有更多人被捕
https://www.hk01.com/即時國際/528211/蓬佩奧稱中國駐紐約總領館是-間諜中心-料有更多人被捕

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-30 09:33 AM 發表

一唔夠人講又開始玩小學雞抓字虱?咁你自己上面話'全世界'都話中國係威脅嗰度點計?
哈哈哈,唔係捉字蚤,係你唔接受現實,你鍾意發夢就發飽佢啦,我一向知傻毛鍾意發夢,見怪不怪。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]